tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Ja, jeszcze ze 2 tydnie i sam będziesz siedział na allegro i w dziale sprzedam aby wyhaczyć jakąś okazję ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- Mi też mówili 3 lata temu że jak już przyjadę na spota to jestem stracony, na początku im nie wierzyłem, ale cóż teraz mogę powiedzieć
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Mi też mówili 3 lata temu że jak już przyjadę na spota to jestem stracony, na początku im nie wierzyłem, ale cóż teraz mogę powiedzieć no to jest niezłe bagno
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 No w pracy jestem, poszedłbym spać a tak można poklikać
Miszka82 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ano ale co ja bym teraz robił byś miał normalne życie, a nie net 24h na forum i jakieś pedalskie spoty
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 ano ale co ja bym teraz robił byś miał normalne życie, a nie net 24h na forum i jakieś pedalskie spoty od razu pedalskie, my w Gliwicach wraz z żonami, kochankami i dziewczynami jeździmy na spociki, nawet się wymieniamy od czasu do czasu aby nie było nudno
akjam Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Mi też mówili 3 lata temu że jak już przyjadę na spota to jestem stracony, na początku im nie wierzyłem, ale cóż teraz mogę powiedzieć no to jest niezłe bagno
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 alesta najebali tego spamu Daniel a Ty zdążyłeś to wszystko przeczytać???????????
Kuna Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Panowie skąd ściągacie filmy, bo nie chce po raz 3 kupować konta na torrenty.org - co jakiś czas to mi kasują
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Panowie skąd ściągacie filmy, bo nie chce po raz 3 kupować konta na torrenty.org - co jakiś czas to mi kasują Bo musisz przynajmniej raz w miesiącu się logować
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Poza tym tu nikt nie ściąga filmów, wszyscy kupujemy ori w sklepach, albo do kina się chodzi
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 spadam nara Wykrusza się powoli towarzystwo
Kuna Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Poza tym tu nikt nie ściąga filmów, wszyscy kupujemy ori w sklepach, albo do kina się chodzi Ależ oczywiście ja też. Ale to dla kolegi, kolegi szwagra
tomaszstn Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Poza tym tu nikt nie ściąga filmów, wszyscy kupujemy ori w sklepach, albo do kina się chodzi Ależ oczywiście ja też. Ale to dla kolegi, kolegi szwagra To przekaż szwagrowi że niech znowu założy i nie zapomina się logować to będzie się cieszył długim użytkowaniem
danielom Opublikowano 6 Stycznia 2013 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Panowie skąd ściągacie filmy, bo nie chce po raz 3 kupować konta na torrenty.org - co jakiś czas to mi kasują Nawet do konta na torrentach trza wygladac :grin: Powiedzial bym Ci skad, ale nie ufam ci na tyle w końcu komornik:polew:
Rekomendowane odpowiedzi