Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Już tak nie oszczędzajcie! kryzys jest !
akjam Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 No to kto dziś będzie!? Si ja lejter aligejter.
Maxito Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ziomki a podpowie mi ktoś w którym miejscu jest pen parking na Silesi??? bo nigdy jakoś nie miąłem okazji tam jeszcze być żebym nie przyjechał na koniec spota
Miszka82 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ziomki a podpowie mi ktoś w którym miejscu jest pen parking na Silesi??? bo nigdy jakoś nie miąłem okazji tam jeszcze być żebym nie przyjechał na koniec spota Maxiu jadąc od centrum Kato zjeżdżasz na silesie tym zjazdem za silesią (w dół) na światłach walisz w prawo, później na rondzie w prawo i jakieś 100m i masz zjazd na parking podziemny, zjeżdżasz i jak już będziesz pod ziemią od razu w lewo i nas zobaczysz
RalphA4 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Chlopaki to ja tez jako pierwszy raz postaram sie zagoscic
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Ziomki a podpowie mi ktoś w którym miejscu jest pen parking na Silesi??? bo nigdy jakoś nie miąłem okazji tam jeszcze być żebym nie przyjechał na koniec spota Maxiu jadąc od centrum Kato zjeżdżasz na silesie tym zjazdem za silesią (w dół) na światłach walisz w prawo, później na rondzie w prawo i jakieś 100m i masz zjazd na parking podziemny, zjeżdżasz i jak już będziesz pod ziemią od razu w lewo i nas zobaczysz lubisz to sukoo
akjam Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Chlopaki to ja tez jako pierwszy raz postaram sie zagoscic
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 siemka, a ja dopiero wrocilem z roboty ;/
Pucek Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 siemka, a ja dopiero wrocilem z roboty ;/ Chociaż raz kopalnia miała z Ciebie pożytek
PiterA4 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 :hi:a ja niedam rady niestety kur....
Kędzior Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 siemka, a ja dopiero wrocilem z roboty ;/ Chociaż raz kopalnia miała z Ciebie pożytek hehehe za to twoja kopalnia niema z ciebie do tej pory
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 dzięki Panowie frekwencja dopisała, zobaczyliśmy nowe twarze, jak i przypomnieliśmy sobie te "stare" Miszka graty fury Oby Ci służyła
Arturoo Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Dzięki Pany ---------- Post dopisany at 22:35 ---------- Poprzedni post napisany at 22:34 ---------- Warunki
danielom Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Od przyszłego tygodnia w końcu będę mógł zawitać na większość spotów :banan:
stanley Opublikowano 8 Stycznia 2013 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Od przyszłego tygodnia w końcu będę mógł zawitać na większość spotów :banan: rzuciłeś robote
Rekomendowane odpowiedzi