Miszka82 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 a nie podejdzie ? jak mi przykro...życie
pajda Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 a nie podejdzie ? jak mi przykro...życie jak nie jak tak, podejdzie ale trzeba rezać mocowanie , a jakoś mi sie nie chce wole szukac ory b6
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 a nie podejdzie ? jak mi przykro...życie jak nie jak tak, podejdzie ale trzeba rezać mocowanie , a jakoś mi sie nie chce wole szukac ory b6 PS. Jak tam licznik ?
pajda Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 a nie podejdzie ? jak mi przykro...życie jak nie jak tak, podejdzie ale trzeba rezać mocowanie , a jakoś mi sie nie chce wole szukac ory b6 PS. Jak tam licznik ? narazie d*pa , gość z wrocławia twierdzi że nie da rady tego podmienić, pozostaje jeszcze jeden gościu - jutro mu bede dzwonił
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 a nie podejdzie ? jak mi przykro...życie jak nie jak tak, podejdzie ale trzeba rezać mocowanie , a jakoś mi sie nie chce wole szukac ory b6 PS. Jak tam licznik ? narazie d*pa , gość z wrocławia twierdzi że nie da rady tego podmienić, pozostaje jeszcze jeden gościu - jutro mu bede dzwonił dasz radę
turzol Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 psyt qr** nie ma jak wrocic z delegacji i wywalic sie z bronem na wyrku
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 jutro do roboty:thumbdown: po ch*j się to było uczyć
akjam Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 a nie podejdzie ? jak mi przykro...życie jak nie jak tak, podejdzie ale trzeba rezać mocowanie , a jakoś mi sie nie chce wole szukac ory b6 PS. Jak tam licznik ? narazie d*pa , gość z wrocławia twierdzi że nie da rady tego podmienić, pozostaje jeszcze jeden gościu - jutro mu bede dzwonił Co jest? Jak nie da rady podmienić? Dzwoń do patryka zobaczymy co Ci powie.
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 ostatnio na każdym wątku gadka o motoryzacji, czy to katowickie, śląskie, czy żorskie
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 jutro do roboty:thumbdown: po ch*j się to było uczyć Ja jutro i w niedziele...na 16 zmiana ...
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 jutro do roboty:thumbdown: po ch*j się to było uczyć Ja jutro i w niedziele...na 16 zmiana ... tyś to chyba rzucał w szkołe kamieniami
akjam Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 jutro do roboty:thumbdown: po ch*j się to było uczyć Nie narzekaj bo jakbyś się nie uczył to nie dość że byś musiał jutro zapier... do robo to jeszcze do łopaty. A tak to od czasu do czasu odwiedzi Cie jakas ładna Pani... ostatnio na każdym wątku gadka o motoryzacji, czy to katowickie, śląskie, czy żorskie Sami rezacze.
pajda Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 a nie podejdzie ? jak mi przykro...życie jak nie jak tak, podejdzie ale trzeba rezać mocowanie , a jakoś mi sie nie chce wole szukac ory b6 PS. Jak tam licznik ? narazie d*pa , gość z wrocławia twierdzi że nie da rady tego podmienić, pozostaje jeszcze jeden gościu - jutro mu bede dzwonił Co jest? Jak nie da rady podmienić? Dzwoń do patryka zobaczymy co Ci powie. no jest inne crypto tzn gdzie indziej, no jutro dzwonie do patryka w nim nadzieja, a jak nie to musze szukac innego licznika bo kupiłem z 2001 a ja mam auto z 2003
stanley Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Od pół roku raczej nie mam już styczności z klientami SIedzę w podziemiach
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Mn ostatnio na każdym wątku gadka o motoryzacji, czy to katowickie, śląskie, czy żorskie ani nie mów to tak z innej beczki...... w końcu mój hebel stoi równo...wpadły na tył springi h&r i amory z S4.....normalnie zaczął wyglądać....a nie jak załadowany ziemniakami żuk
akjam Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 a nie podejdzie ? jak mi przykro...życie jak nie jak tak, podejdzie ale trzeba rezać mocowanie , a jakoś mi sie nie chce wole szukac ory b6 PS. Jak tam licznik ? narazie d*pa , gość z wrocławia twierdzi że nie da rady tego podmienić, pozostaje jeszcze jeden gościu - jutro mu bede dzwonił Co jest? Jak nie da rady podmienić? Dzwoń do patryka zobaczymy co Ci powie. no jest inne crypto tzn gdzie indziej, no jutro dzwonie do patryka w nim nadzieja, a jak nie to musze szukac innego licznika bo kupiłem z 2001 a ja mam auto z 2003 łosz Qrrwa! No to ujowo! może cos pomoże. Od pół roku raczej nie mam już styczności z klientami SIedzę w podziemiach Kierownictwo... To teraz tylko łapówki, nie przepraszam... dowody wdzięczności...
Arturoo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 jutro do roboty:thumbdown: po ch*j się to było uczyć Ja jutro i w niedziele...na 16 zmiana ... tyś to chyba rzucał w szkołe kamieniami no a Dziadek zawsze powtarzał ...."ucz się".....człowiek głupi był i nie posłuchał....ehhhh
akjam Opublikowano 11 Stycznia 2013 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Mnostatnio na każdym wątku gadka o motoryzacji, czy to katowickie, śląskie, czy żorskie ani nie mów to tak z innej beczki...... w końcu mój hebel stoi równo...wpadły na tył springi h&r i amory z S4.....normalnie zaczął wyglądać....a nie jak załadowany ziemniakami żuk
Rekomendowane odpowiedzi