Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 curva, miało być ::grin: sciull hehehe
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 słuchacie takiej muzy ? tiaaa...yhyy...i depresja murowana:polew: ---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ----------
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 słuchacie takiej muzy ? tiaaa...yhyy...i depresja murowana:polew: ---------- Post dopisany at 00:28 ---------- Poprzedni post napisany at 00:27 ---------- ehhhh... gdybyś nie jeździł Audi....
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 curva dziś już drugi raz "-" u Stasia:facepalm:
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 w aucie się można wyciszyć przy tym stan
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 w aucie się można wyciszyć przy tym stan ja się już nie odzywam:decayed:
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 ja tego namiętnie słucham... PS. W niedziele jest jego koncert w Knurowie z okazji WOŚP
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 może pogadamy o pogodzie, bynajmniej nagrody nie otrzymam:grin:
Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 słuchacie takiej muzy ? kazdy kto byl w zatorze to tego musial sluchac gdy zrobiles "petle utworu" na wiezy :polew::polew:
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kędzior, Ty stary Hiphopowcu uderzamy na koncert ?
Arturoo Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 jak będzie znośnie(pogoda) to z dziewczynami pojedziemy ---------- Post dopisany at 00:44 ---------- Poprzedni post napisany at 00:43 ---------- słuchacie takiej muzy ? kazdy kto byl w zatorze to tego musial sluchac gdy zrobiles "petle utworu" na wiezy :polew::polew: :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oave-jKePH0 przed chwilą na esce leciało...kaczki wymiatają
Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kędzior, Ty stary Hiphopowcu uderzamy na koncert ? moje szerokie spodie sa akurat w praniu :grin: ---------- Post dopisany at 00:49 ---------- Poprzedni post napisany at 00:46 ---------- https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oave-jKePH0 przed chwilą na esce leciało...kaczki wymiatają zdecydowanie wole ori wersje mi ostatnio w ucho wpadlo to: ---------- Post dopisany at 00:50 ---------- Poprzedni post napisany at 00:49 ---------- These chicks clappin’, and they ain’t using hands :decayed::decayed::kox:
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kędzior, Ty stary Hiphopowcu uderzamy na koncert ? moje szerokie spodie sa akurat w praniu :grin: ---------- Post dopisany at 00:49 ---------- Poprzedni post napisany at 00:46 ---------- https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oave-jKePH0 przed chwilą na esce leciało...kaczki wymiatają zdecydowanie wole ori wersje mi ostatnio w ucho wpadlo to: ---------- Post dopisany at 00:50 ---------- Poprzedni post napisany at 00:49 ---------- These chicks clappin’, and they ain’t using hands :decayed::decayed::kox: zdrowe.... ale zbyt wolne
Polko_V Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kędzior, Ty stary Hiphopowcu uderzamy na koncert ? moje szerokie spodie sa akurat w praniu :grin: ---------- Post dopisany at 00:49 ---------- Poprzedni post napisany at 00:46 ---------- https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oave-jKePH0 przed chwilą na esce leciało...kaczki wymiatają zdecydowanie wole ori wersje mi ostatnio w ucho wpadlo to: ---------- Post dopisany at 00:50 ---------- Poprzedni post napisany at 00:49 ---------- These chicks clappin’, and they ain’t using hands :decayed::decayed::kox: zdrowe.... ale zbyt wolne usnąć idzie:wink:
Rekomendowane odpowiedzi