Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Kędzior, Ty stary Hiphopowcu uderzamy na koncert ? moje szerokie spodie sa akurat w praniu :grin: ---------- Post dopisany at 00:49 ---------- Poprzedni post napisany at 00:46 ---------- https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=oave-jKePH0 przed chwilą na esce leciało...kaczki wymiatają zdecydowanie wole ori wersje mi ostatnio w ucho wpadlo to: ---------- Post dopisany at 00:50 ---------- Poprzedni post napisany at 00:49 ---------- These chicks clappin’, and they ain’t using hands :decayed::decayed::kox: zdrowe.... ale zbyt wolne ale robi niezly rozpierdol w aucie tak samo jak i to
stanley Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 w tygodniu idę po ori płytę :kox: proponuję zobaczyć od 2:40
Kędzior Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 usnąć idzie:wink:mam uklady z zielonymim zalatwic ci kropka? :grin::grin::grin:
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kędzior - powaga - jedziedzie z nami na Miousha ?
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 w tygodniu idę po ori płytę :kox:proponuję zobaczyć od 2:40 to fajnie pozyczysz mi sie juz wczesniej teledysk zaczal podobac
Polko_V Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 usnąć idzie:wink:mam uklady z zielonymim zalatwic ci kropka? :grin::grin::grin:
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 w tygodniu idę po ori płytę :kox:proponuję zobaczyć od 2:40 to fajnie pozyczysz mi sie juz wczesniej teledysk zaczal podobac dzisiaj taki kręciłem z Basią - Ona o tym nie wie
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kędzior - powaga - jedziedzie z nami na Miousha ?moja odpada bo ma pisac prace doktorancka. WIEC JA JADE :kox::kox:---------- Post dopisany at 01:02 ---------- Poprzedni post napisany at 01:01 ---------- usnąć idzie:wink:mam uklady z zielonymim zalatwic ci kropka? :grin::grin::grin: :polew::polew::polew:
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kędzior - powaga - jedziedzie z nami na Miousha ?moja odpada bo ma pisac prace doktorancka. WIEC JA JADE :kox::kox: jaką curva prace? nawciskała Ci nieźle widzę
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kędzior - powaga - jedziedzie z nami na Miousha ? a bedziemy cpac narkotyki? :grin::grin::polew::polew: ---------- Post dopisany at 01:04 ---------- Poprzedni post napisany at 01:02 ---------- Kędzior - powaga - jedziedzie z nami na Miousha ?moja odpada bo ma pisac prace doktorancka. WIEC JA JADE :kox::kox: jaką curva prace? nawciskała Ci nieźle widzę no juz ja pisze od 5miesiecy i przez to niema dla mnie czasu
Polko_V Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kędzior - powaga - jedziedzie z nami na Miousha ? a bedziemy cpac narkotyki? :grin::grin::polew::polew: ---------- Post dopisany at 01:04 ---------- Poprzedni post napisany at 01:02 ---------- Kędzior - powaga - jedziedzie z nami na Miousha ?moja odpada bo ma pisac prace doktorancka. WIEC JA JADE :kox::kox: jaką curva prace? nawciskała Ci nieźle widzę no juz ja pisze od 5miesiecy i przez to niema dla mnie czasu ojjj...biedactwo:grin:
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 ale to raczej licencjat lub mgr.....
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 ale to raczej licencjat lub mgr..... licencjata pisala 6miesiecy temu wiec napewno mnie nie klamie
Polko_V Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kędzior - powaga - jedziedzie z nami na Miousha ? a bedziemy cpac narkotyki? :grin::grin::polew::polew: Kokaina - Klopsztanga.eu - P?dź na plac!
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kędzior - powaga - jedziedzie z nami na Miousha ? a bedziemy cpac narkotyki? :grin::grin::polew::polew: Kokaina - Klopsztanga.eu - P?dź na plac! dobre w h*j :polew::polew::polew::polew::polew::polew:
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 ale to raczej licencjat lub mgr..... licencjata pisala 6miesiecy temu wiec napewno mnie nie klamie to Cię nieźle w ciula robi... robisz licencjata lub inż - to 3- 3,5 roku do tego uzupełniające mgr to plus 1,5 roku... a kaj tma doktor....
Arturoo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kędzior - powaga - jedziedzie z nami na Miousha ? a bedziemy cpac narkotyki? :grin::grin::polew::polew: Kokaina - Klopsztanga.eu - P?dź na plac! zaye curfa biste
Kędzior Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 ale to raczej licencjat lub mgr..... licencjata pisala 6miesiecy temu wiec napewno mnie nie klamie to Cię nieźle w ciula robi... robisz licencjata lub inż - to 3- 3,5 roku do tego uzupełniające mgr to plus 1,5 roku... a kaj tma doktor.... co za dekiel:facepalm: niepodlapales tematu widze :grin: albo napisala to Baska
stanley Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 ale to raczej licencjat lub mgr..... licencjata pisala 6miesiecy temu wiec napewno mnie nie klamie to Cię nieźle w ciula robi... robisz licencjata lub inż - to 3- 3,5 roku do tego uzupełniające mgr to plus 1,5 roku... a kaj tma doktor.... co za dekiel:facepalm: niepodlapales tematu widze :grin: albo napisala to Baska to pisz z sensem.. bo potem myślę, gdzie byłem, co robiłem
Polko_V Opublikowano 13 Stycznia 2013 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kędzior - powaga - jedziedzie z nami na Miousha ? a bedziemy cpac narkotyki? :grin::grin::polew::polew: Kokaina - Klopsztanga.eu - P?dź na plac! dobre w h*j :polew::polew::polew::polew::polew::polew: noo...rozpupiło mi system jak to 1 raz looknąłem:polew:---------- Post dopisany at 01:20 ---------- Poprzedni post napisany at 01:18 ---------- ale to raczej licencjat lub mgr..... licencjata pisala 6miesiecy temu wiec napewno mnie nie klamie to Cię nieźle w ciula robi... robisz licencjata lub inż - to 3- 3,5 roku do tego uzupełniające mgr to plus 1,5 roku... a kaj tma doktor.... co za dekiel:facepalm: niepodlapales tematu widze :grin: albo napisala to Baska to pisz z sensem.. bo potem myślę, gdzie byłem, co robiłem "bo potem myślę" ...hmm..."gdzie byłem" ...w lodówce:decayed: "co robiłem" ...brałem browca:grin:
Rekomendowane odpowiedzi