stanley Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 łeb mnie napierdziela jutro na rano, przetrwać piątkowe gwiezdne wojny później dwa zaliczenia na uczelni ( gówno się "uczyłem" ) :gwizdanie: i weekend może ktoś wpadnie do kato, to co wypijemy
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 łeb mnie napierdziela jutro na rano, przetrwać piątkowe gwiezdne wojny później dwa zaliczenia na uczelni ( gówno się "uczyłem" ) :gwizdanie: i weekend może ktoś wpadnie do kato, to co wypijemy :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> dajesz do myślenia :> :> :> :> :> :> :>
akjam Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 łeb mnie napierdziela jutro na rano, przetrwać piątkowe gwiezdne wojny później dwa zaliczenia na uczelni ( gówno się "uczyłem" ) :gwizdanie: i weekend może ktoś wpadnie do kato, to co wypijemy :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> dajesz do myślenia :> :> :> :> :> :> :> No widzę, że Tobie dwa razy nie trzeba powtarzać Kędzior! Ja mam w sobote firmową więc będzie się działo... :kox:
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 nie nie ja zawsze na rano W A F E L
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 łeb mnie napierdziela jutro na rano, przetrwać piątkowe gwiezdne wojny później dwa zaliczenia na uczelni ( gówno się "uczyłem" ) :gwizdanie: i weekend może ktoś wpadnie do kato, to co wypijemy :> :> :> :> :> :> :> :> :> :> dajesz do myślenia :> :> :> :> :> :> :> No widzę, że Tobie dwa razy nie trzeba powtarzać Kędzior! Ja mam w sobote firmową więc będzie się działo... :kox: hehehe bo ja nieumiem odmawiać :polew:
Olaf Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 nie nie ja zawsze na rano ha ha czemu W A F E L W A F E L
Pucek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 nie nie ja zawsze na rano ha ha czemu W A F E L W A F E L a gdzie pracujesz?
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 nie nie ja zawsze na rano ha ha czemu W A F E L W A F E L a gdzie pracujesz? a ty już niemusisz iść do pracy?
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 łeb mnie napierdziela jutro na rano, przetrwać piątkowe gwiezdne wojny później dwa zaliczenia na uczelni ( gówno się "uczyłem" ) :gwizdanie: i weekend może ktoś wpadnie do kato, to co wypijemy ja w sobotę wieczorem daje korki.. :wallbash:
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 łeb mnie napierdziela jutro na rano, przetrwać piątkowe gwiezdne wojny później dwa zaliczenia na uczelni ( gówno się "uczyłem" ) :gwizdanie: i weekend może ktoś wpadnie do kato, to co wypijemy ja w sobotę wieczorem daje korki.. :wallbash: komu wykładasz? jakimś licealistkom?
Olaf Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 nie nie ja zawsze na rano ha ha czemu W A F E L W A F E L a gdzie pracujesz? Tam gdzie Kędzior
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 łeb mnie napierdziela jutro na rano, przetrwać piątkowe gwiezdne wojny później dwa zaliczenia na uczelni ( gówno się "uczyłem" ) :gwizdanie: i weekend może ktoś wpadnie do kato, to co wypijemy ja w sobotę wieczorem daje korki.. :wallbash: komu wykładasz? jakimś licealistkom? licealiście właśnie... a jest tępy w chOOOOj (że się tak brzydko wyrażę)
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 nie nie ja zawsze na rano ha ha czemu W A F E L W A F E L a gdzie pracujesz? Tam gdzie Kędzior prawie tam gdzie ja [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 19:50_________________________________________________ łeb mnie napierdziela jutro na rano, przetrwać piątkowe gwiezdne wojny później dwa zaliczenia na uczelni ( gówno się "uczyłem" ) :gwizdanie: i weekend może ktoś wpadnie do kato, to co wypijemy ja w sobotę wieczorem daje korki.. :wallbash: komu wykładasz? jakimś licealistkom? licealiście właśnie... a jest tępy w chOOOOj (że się tak brzydko wyrażę) szkoda że nie z panienką jakąś :> hehe no wiesz jak by był mądry to by na korki nie musiał przychodzić
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 szkoda że nie z panienką jakąś :> hehe no wiesz jak by był mądry to by na korki nie musiał przychodzić Wiem.... to 2 to akurat spoko bo jestem przy nim mega mózgiem Musze mu napomknąć czy jakaś koleżanka nie potrzebuje pomocy, że też wcześniej tego nie wymyśliłem... :mysli: :notworthy:
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 szkoda że nie z panienką jakąś :> hehe no wiesz jak by był mądry to by na korki nie musiał przychodzić Wiem.... to 2 to akurat spoko bo jestem przy nim mega mózgiem Musze mu napomknąć czy jakaś koleżanka nie potrzebuje pomocy, że też wcześniej tego nie wymyśliłem... :mysli: :notworthy: a z czego dokształcasz?
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 taka lasie to i bez gotówkowo byś mógł nauczać
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 taka lasie to i bez gotówkowo byś mógł nauczać non-stop ćwiczenia z indukcji i ciągów :D
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 taka lasie to i bez gotówkowo byś mógł nauczać non-stop ćwiczenia z indukcji i ciągów :D hehe linie równoległe i inne figury a nawet i trójkąty hahaha
Rekomendowane odpowiedzi