Kanar Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 zgubiłem kluczyki.. niech sie ten styczeń kończy bo jak nie urok to sraczka ;( 3mcie sie ide spać
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 hehe dobre a nie masz do tego jeszcze jakiejs kanapy ? no nie mam ino fotel jest :> Gdzie taki fajny mebelek wyszarpałeś szwagier mi przywiozl z zagranicy :gwizdanie:
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 hehe dobre a nie masz do tego jeszcze jakiejs kanapy ? no nie mam ino fotel jest :> Gdzie taki fajny mebelek wyszarpałeś szwagier mi przywiozl z zagranicy :gwizdanie: Fajne z chęcią bym przygarnął cały taki komplet (kanapa i dwa fotele)
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 zgubiłem kluczyki.. niech sie ten styczeń kończy bo jak nie urok to sraczka ;( 3mcie sie ide spać Kanar rzeczywiście masz pecha w tym miechu ale w lutym się odbijesz
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Max spadł na mnie rozjazd taki trójkąt, ale był taki uskok i w niego pitłem więc mnie nieprzygniotło nom ale w plecy tym zarobiłem i wiesz no dobrze się czułem nic mi niebyło dorobiłem do końca dniówki, dopiero jak wróciłem do domu to mnie zaczeło trochę nawalać to idz to zglos bo mojemu kumplowi zaproponowali zeby nie glosil i na to poszedl siedzial se w domu za to a dniowki lecialy a teraz po pol roku ma przejebane przez ten wypadek bo go za***iście noga bo ale wypadku nie zglosil wiec lipa
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 zobaczę, jak mnie jutro będzie bolało to raczej zgłoszę tylko to moja wina trochę bo niepotrzebnie pod tym przełaziłem jak robili Diman widzę że na gliwickich macie bardzo wesoło... hehehe
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 zobaczę, jak mnie jutro będzie bolało to raczej zgłoszę tylko to moja wina trochę bo niepotrzebnie pod tym przełaziłem jak robili Diman widzę że na gliwickich macie bardzo wesoło... hehehe a juz mi sie tam nie chce pomalu siedziec wole u was spokojniej jest :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 zobaczę, jak mnie jutro będzie bolało to raczej zgłoszę tylko to moja wina trochę bo niepotrzebnie pod tym przełaziłem jak robili Diman widzę że na gliwickich macie bardzo wesoło... hehehe a juz mi sie tam nie chce pomalu siedziec wole u was spokojniej jest :gwizdanie: hehe klimatycznie jest u nas chill out and pisss and loff hehe nott łorr
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Trzeba coś zrobić, żeby tam nastał spokój...
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Trzeba coś zrobić, żeby tam nastał spokój... no trzeba bo ekipa jest za***ista i mozna sobie spokojnie zyc i imprezowac jak my wczoraj
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 zgubiłem kluczyki.. niech sie ten styczeń kończy bo jak nie urok to sraczka ;( 3mcie sie ide spać Kanar. Masz jedna wiadomość więcej Lecisz po bandzie, hehe
keżor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Stanley , stronka 666 już tuż tuż , to chyba pijemy jutro
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Stanley , stronka 666 już tuż tuż , to chyba pijemy jutro nom może jakiś jutro maraton po barach?
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Stanley , stronka 666 już tuż tuż , to chyba pijemy jutro hehe true [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:45_________________________________________________ Stanley , stronka 666 już tuż tuż , to chyba pijemy jutro nom może jakiś jutro maraton po barach? dać palec to wezmie całą rekę
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Stanley , stronka 666 już tuż tuż , to chyba pijemy jutro nom może jakiś jutro maraton po barach? jutro spot w SG...
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Stanley , stronka 666 już tuż tuż , to chyba pijemy jutro tak z nim
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 będą się chyba naparzać wiec kto jedzie brać kije baseballowe
keżor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Stanley , stronka 666 już tuż tuż , to chyba pijemy jutro nom może jakiś jutro maraton po barach? jutro spot w SG... ja sie nie umiem dobrze ciulać to nie jade :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi