Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 paralizator daję fajniejsze efekty muhehehe
krolu Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Stanley , stronka 666 już tuż tuż , to chyba pijemy jutro nom może jakiś jutro maraton po barach? jutro spot w SG... ja sie nie umiem dobrze ciulać to nie jade :gwizdanie: zawsze możesz się wbić w furą w tłum :kox:
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 paralizator daję fajniejsze efekty muhehehe Ale trochę boli
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Stanley , stronka 666 już tuż tuż , to chyba pijemy jutro nom może jakiś jutro maraton po barach? jutro spot w SG... ja sie nie umiem dobrze ciulać to nie jade :gwizdanie: najważniejsze żeby człowiek umiał szybko biegać hhehe
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 ja jutro mam dwa zaliczenia wieczorem więc raczej odpadam
diman Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 będą się chyba naparzać wiec kto jedzie brać kije baseballowe chyba zartujesz spokoj bedzie zobaczysz jutro na forum sie kazdy napina a na zywo spokoj
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 paralizator daję fajniejsze efekty muhehehe Ale trochę boli hehe niewiem nietestowałem hehehe
keżor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 paralizator daję fajniejsze efekty muhehehe mam w domu , a jak sie wku**iw to pożycze "Beret" od starszego i ich tam jutro pogodze :gwizdanie: to co z tym piciem jutro ? o kerej i gdzie sie ustawiamy ? może City Rock lub City Pub ?
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 będą się chyba naparzać wiec kto jedzie brać kije baseballowe chyba zartujesz spokoj bedzie zobaczysz jutro na forum sie kazdy napina a na zywo spokoj Czyli będzie tak jak zawsze[br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:49_________________________________________________ paralizator daję fajniejsze efekty muhehehe Ale trochę boli hehe niewiem nietestowałem hehehe A ja testowałem i to na sobie (naoglądał się człowiek Jackasu jak był młodszy)
keżor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Stanley , stronka 666 już tuż tuż , to chyba pijemy jutro nom może jakiś jutro maraton po barach? jutro spot w SG... ja sie nie umiem dobrze ciulać to nie jade :gwizdanie: zawsze możesz się wbić w furą w tłum :kox: szkoda auta
stanley Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to idziemy pic jutro czy w sobote ?
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Stanley , stronka 666 już tuż tuż , to chyba pijemy jutro nom może jakiś jutro maraton po barach? jutro spot w SG... ja sie nie umiem dobrze ciulać to nie jade :gwizdanie: zawsze możesz się wbić w furą w tłum :kox: szkoda auta
keżor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 paralizator daję fajniejsze efekty muhehehe Ale trochę boli hehe niewiem nietestowałem hehehe A ja testowałem i to na sobie (naoglądał się człowiek Jackasu jak był młodszy) dałn :doh1:
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 paralizator daję fajniejsze efekty muhehehe mam w domu , a jak sie wku**iw to pożycze "Beret" od starszego i ich tam jutro pogodze :gwizdanie: to co z tym piciem jutro ? o kerej i gdzie sie ustawiamy ? może City Rock lub City Pub ? jak mnie niebędzie bolał jutro kręgosłup to ja się piszę na maratonik, miejsce obojętne hehe Guregoru ja z jackasa to się w krzoki ciepołem po pijaku hehe
Guregoru Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 paralizator daję fajniejsze efekty muhehehe Ale trochę boli hehe niewiem nietestowałem hehehe A ja testowałem i to na sobie (naoglądał się człowiek Jackasu jak był młodszy) dałn :doh1: E co ty fajnie było [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:52_________________________________________________ Guregoru ja z jackasa to się w krzoki ciepołem po pijaku hehe A ja na trzeźwo i to z pierwszego piętra ale to dawne dzieje
Kędzior Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 to idziemy pic jutro czy w sobote ? jak masz zaliczenia to może w sobote? mi obojętnie jak sie bede dobrze czul to bede na pewno, a przenocuje mnie ktoś w razie potrzeby? :polew: [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:54_________________________________________________ A ja na trzeźwo i to z pierwszego piętra ale to dawne dzieje nie no aż takim hardkorem to niebyłem :gwizdanie: :polew:
keżor Opublikowano 28 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2010 to idziemy pic jutro czy w sobote ? jak masz zaliczenia to może w sobote? mi obojętnie jak sie bede dobrze czul to bede na pewno, a przenocuje mnie ktoś w razie potrzeby? :polew: jutro Ci w ogródku ulepie igloo i możesz przenocować
Maxito Opublikowano 28 Stycznia 2010 Opublikowano 28 Stycznia 2010 na gliwicach to ciepło mają pewnie im stron nie przybywało więc zrobili sabotarz i teraz coś się dziej a biedny mironek sie musi użerać [br]Dopisany: 28 Styczeń 2010, 23:55_________________________________________________ to idziemy pic jutro czy w sobote ? jak masz zaliczenia to może w sobote? mi obojętnie jak sie bede dobrze czul to bede na pewno, a przenocuje mnie ktoś w razie potrzeby? :polew: jutro Ci w ogródku ulepie igloo i możesz przenocować keżor czy coś w spr vin wiadomo czy mam ci dać spokój konkret odp. :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi