pajda Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Watts Zap 2012 - Part 13 (05.03.2012) Best of Cycling - YouTube ---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ---------- Jak nigdy tego nie robię w domu i wogóle dawno nie piłem piffka to dzisiaj Napije sie dla smaku. Pssytt... żona Ci nie pozwala pić?
stanley Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Kross Vento 4.0 Promo - YouTube o kolarzówach to możesz z Sevesem pogadać
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 No comments... Nie lubie żłopać piwska po prostu... Wolę wódy się napić!
Miszka82 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 No comments...Nie lubie żłopać piwska po prostu... Wolę wódy się napić! :oklasky:dokładnie piwo jest dla frajerów
Arturoo Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 pyrsk........:decayed::decayed: Witka chłopaki i dziewczyny....Pragnę się pochwalić, że oto w dniu dzisiejszym zdobyłem tytuł inżyniera BHP :decayed: ................ gratki :drunk: No comments...Nie lubie żłopać piwska po prostu... Wolę wódy się napić! zdecydowanie bliżej Jastrzębia musisz się przeprowadzić
pajda Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 No comments...Nie lubie żłopać piwska po prostu... Wolę wódy się napić! :oklasky:dokładnie piwo jest dla frajerów typowy chlor ! WÓDA !!!!
Miszka82 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Typowy chlor wali piwo dziennie... najlepiej pod żabką
stanley Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 odezwali się niepijący chłopcy Wam w BT porobie zdjęcia, który bedzie taki grzeczny abstynent
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 Nie no Stan... Żebyś mnie źle nie zrozumiał. Nie stronię od alko... Lubię i wolę wódeczki się napić raz na jakiś czas. Nie przepadam za piwem i tyle.
pajda Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 odezwali się niepijący chłopcy Wam w BT porobie zdjęcia, który bedzie taki grzeczny abstynent właśnie - true !
stanley Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 a ja mam na odwrót, wódę piję tylko w towarzystwie, a piwka mogę napić się wieczorem w domu
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 odezwali się niepijący chłopcy Wam w BT porobie zdjęcia, który bedzie taki grzeczny abstynent właśnie - true ! Patrz wyżej...
ucho.77 Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 panowie w BT to myślę że ja będę robił zdjęcia tym pijącym abstynentom jak dojadę a potem do was dołączę
akjam Opublikowano 8 Marca 2013 Opublikowano 8 Marca 2013 panowie w BT to myślę że ja będę robił zdjęcia tym pijącym abstynentom jak dojadę a potem do was dołączę Zaznaczam, że nie jestem abstynentem. Poza tym ja pier**le! przecież każdy pije to na co ma ochotę... Ja tylko powiedziałem, że nie lubię żłopać piwska i że wolę wódeczki się napić od czasu do czasu a ten mi tu z chlorem wyjeżdża... I się zaczęło.
Rekomendowane odpowiedzi