Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 spoko spoko jeszcze trochę i was przegonimy :polew:
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Krolu pamiętaj gdzie Twoje korzenie gliwice i kato tego nie zmieni :gwizdanie: i znów się o mnie biją - jak ja za***isty muszę być :kox: :polew:
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Krolu pamiętaj gdzie Twoje korzenie gliwice i kato tego nie zmieni :gwizdanie: i znów się o mnie biją - jak ja za***isty muszę być :kox: najważniejsze że jesteś skromny :polew:
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Krolu pamiętaj gdzie Twoje korzenie gliwice i kato tego nie zmieni :gwizdanie: i znów się o mnie biją - jak ja za***isty muszę być :kox: najważniejsze że jesteś skromny :polew: no skromność to jedna z moich głównych cnót
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 siema panowie wczoraj tyle wypiłem, a mnie dzis tak suszy ze masakra. dziwnym trafem tez wszystkiego nie pamietam :gwizdanie: Kędzior- masz fajną tapetę w telefonie hehehe
bakuś Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 siema panowie wczoraj tyle wypiłem, a mnie dzis tak suszy ze masakra. dziwnym trafem tez wszystkiego nie pamietam :gwizdanie: Kędzior- masz fajną tapetę w telefonie hehehe Jaką, jaką?
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 siema panowie wczoraj tyle wypiłem, a mnie dzis tak suszy ze masakra. dziwnym trafem tez wszystkiego nie pamietam :gwizdanie: Kędzior- masz fajną tapetę w telefonie hehehe Jaką, jaką? taka samą jak avatar na forum hehe PS. Miszka kazał mi przekazać, że juz z nami nie pije
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 hehehe cieszę się że podoba ci się moja tapetka muhehehe
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 dobrze ze powiedziales o tym budziku, bo rano bylbym w szoku
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 hehe nom tak się zastanawiałem czy ci o tym powiedzieć muhehehe a dźwięk na budziku mam pierwsza klasa muhehehe a ja zapomniałem zabrać telefon czy wam go dałem? hehehehe
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 hehe nom tak się zastanawiałem czy ci o tym powiedzieć muhehehe a dźwięk na budziku mam pierwsza klasa muhehehe a ja zapomniałem zabrać telefon czy wam go dałem? hehehehe hehe podobno ci wypadł jak sie rozbierałeś
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 o widze pany ze u was tez grubo bylo :gwizdanie:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 za ten wczorajszy rachunek to mozna by cos niezlego w aucie wymodzić :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 hmmmmmmm interesująca historia widzę będzie ... :polew:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 o widze pany ze u was tez grubo bylo :gwizdanie: siema Diman grubo to mało powiedziane nie widze tej Bukowiny :gwizdanie:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 hmmmmmmm interesująca historia widzę będzie ... :polew: pewnie bedzie kilka wersji :gwizdanie: właśnie sie dowiedziałem ze po Miszke kobieta przyjechała, bo nie zdążył na pociąg [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 17:18_________________________________________________ ile wkońcu wyszedł rachunek? wiem, że jeden rachunek opiewał na 600 zł ale wiem ze byl drugi rachunek.......
diman Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 hmmmmmmm interesująca historia widzę będzie ... :polew: pewnie bedzie kilka wersji :gwizdanie: właśnie sie dowiedziałem ze po Miszke kobieta przyjechała, bo nie zdążył na pociąg u to ten musial od nie wp***dol dostac
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 hmmmmmmm interesująca historia widzę będzie ... :polew: pewnie bedzie kilka wersji :gwizdanie: właśnie sie dowiedziałem ze po Miszke kobieta przyjechała, bo nie zdążył na pociąg muhehehehe no to ładnie musiał zmarznać buheheeehe a Keżor jak wrócił? odwiózł go ktoś czy jak?
Rekomendowane odpowiedzi