Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kędzior a pamiętasz drogę powrotną bo grubo było pamietam tylko że była kupa śmiechu ale co gdzie i jak to nic a nic muhehehehe[br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 18:18_________________________________________________ muhehehe ja byłem i z jakimiś laskami chwilę pogadałem a wydaję mi się że ktoś ze mną jeszcze był nom ale takich szczegółów nie pamiętam hehe dobre było to jak się z Basią przegadywałeś jaką flaszke masz wziasc Basia zamówiła 0,5l, a Ty poszedles do kelnerki i przegadales jej ze ma przyniesc 0,7 no i przyniosla 0,7 to pamiętam
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kędzior a pamiętasz drogę powrotną bo grubo było pamietam tylko że była kupa śmiechu ale co gdzie i jak to nic a nic muhehehehe No z Ciebie jak na środku drogi sikałeś w samej koszuli :polew:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kędzior a pamiętasz drogę powrotną bo grubo było pamietam tylko że była kupa śmiechu ale co gdzie i jak to nic a nic muhehehehe No z Ciebie jak na środku drogi sikałeś w samej koszuli :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kędzior a pamiętasz drogę powrotną bo grubo było pamietam tylko że była kupa śmiechu ale co gdzie i jak to nic a nic muhehehehe No z Ciebie jak na środku drogi sikałeś w samej koszuli :polew: nom coś pamiętam że wysiadałem ale reszty niewiem muhehehe no ale spodnie to chyba miałem założone? buhehehe :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kędzior a pamiętasz drogę powrotną bo grubo było pamietam tylko że była kupa śmiechu ale co gdzie i jak to nic a nic muhehehehe No z Ciebie jak na środku drogi sikałeś w samej koszuli :polew: nom coś pamiętam że wysiadałem ale reszty niewiem muhehehe no ale spodnie to chyba miałem założone? buhehehe :polew: :polew: No chyba tak Jakieś auto zatrzymałeś i gadałeś. Masz farta że to nie byli niebiescy
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Rafał może już więcej nieopowiadaj bo się zaczynam bać muheheheheeh :polew:
Kanar Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 hahah no powiem że z tego co widziałem to hardcorena maxa był ja wyrwałem się z urodzin dopiero po 21 więc nie miałem jak dojechać bez auta już.. i może i lepiej bo pewnie bym przy Was gwoździa przybił
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 hahah no powiem że z tego co widziałem to hardcorena maxa był ja wyrwałem się z urodzin dopiero po 21 więc nie miałem jak dojechać bez auta już.. i może i lepiej bo pewnie bym przy Was gwoździa przybił coś musiało być w tym soku że nas tak porobiło :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Rafał może już więcej nieopowiadaj bo się zaczynam bać muheheheheeh :polew: No nie było tak źle
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Rafał może już więcej nieopowiadaj bo się zaczynam bać muheheheheeh :polew: No nie było tak źle to co za 2 tyg powtórka? :polew:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 hahah no powiem że z tego co widziałem to hardcorena maxa był ja wyrwałem się z urodzin dopiero po 21 więc nie miałem jak dojechać bez auta już.. i może i lepiej bo pewnie bym przy Was gwoździa przybił coś musiało być w tym soku że nas tak porobiło :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: ten sok to wybieraliśmy 5 razy dłużej niż wodke
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 jakie zycie jest piękne....... po 3 piwkach
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 jakie zycie jest piękne....... po 3 piwkach mogłem dzisiaj do ciebie przyjechać :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Rafał może już więcej nieopowiadaj bo się zaczynam bać muheheheheeh :polew: No nie było tak źle to co za 2 tyg powtórka? :polew: No pewnie
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Rafał może już więcej nieopowiadaj bo się zaczynam bać muheheheheeh :polew: No nie było tak źle to co za 2 tyg powtórka? :polew: No pewnie mam nadzieje że znowu Wiola nas będzie obsługiwała
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Rafał może już więcej nieopowiadaj bo się zaczynam bać muheheheheeh :polew: No nie było tak źle Jak Ciebie zobaczy to chyba zrezygnuję :polew:to co za 2 tyg powtórka? :polew: No pewnie mam nadzieje że znowu Wiola nas będzie obsługiwała
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ee tak jej słodziłem że czuła się pewnie jak księżniczka :polew:
Maxito Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ello panowie doszedłem do siebie widzę że wszyscy dotarli zdrowi do chaty prócz miszki ... :mysli: generalnie impreska udana mi film się urwał w drodze powrotnej kanar dzięki bardzo mam dług u ciebie :notworthy: za***iście że mnie bezpiecznie do domu odtransportowałeś ja się dziś dowiedziałem że do 5 spałem w przedpokoju na podłodze jak już sie położyłem na łóżko to poleżałem z 5 min i znowu na podłodze wylądowałem :polew: i jakimś cudem kontakt wyrwałem pewnie fikał :polew:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ello panowie doszedłem do siebie widzę że wszyscy dotarli zdrowi do chaty prócz miszki ... :mysli: generalnie impreska udana mi film się urwał w drodze powrotnej kanar dzięki bardzo mam dług u ciebie :notworthy: za***iście że mnie bezpiecznie do domu odtransportowałeś ja się dziś dowiedziałem że do 5 spałem w przedpokoju na podłodze jak już sie położyłem na łóżko to poleżałem z 5 min i znowu na podłodze wylądowałem :polew: i jakimś cudem kontakt wyrwałem pewnie fikał :polew: :polew: na przedpokoju
Rekomendowane odpowiedzi