Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 no i klekot ma inny aku z założeni..... prąd rozruchowy potrzebny jest mi zupełnie inny i inny Miszce.....tak jak pisał ucho ...auto też musi kulać by się aku doładowywał ,a nie tylko rozładowywał szarpnięciami przy rozruchu ---------- Post dopisany at 21:19 ---------- Poprzedni post napisany at 21:18 ---------- pyrsk
Miszka82 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 no moja teraz jeździ tym autem więc robi max 150km tygodniowo tyle co ja w 1/3 dnia pyrsk kielon za kielonem się leje
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 ja tam drina chlipię....za stary jestem na kielona w samotności.....ale drin to zupełnie inny temat....100/100 jest gut ---------- Post dopisany at 21:29 ---------- Poprzedni post napisany at 21:29 ---------- ucho załatw mi jakiś avatar
ucho.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 dobre kawałki Bezczel - Epizod (prod. Młody GRO) - YouTube Bezczel - Prawo ponad prawem (prod. Kaszpir) - YouTube
RalphA4 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witajcie, panowie ja tak z innej beczki który jezdzi 1.9 Quattro najlepiej w budzie b6. Bo dziś odebrałem autko mam NOWY wał, podporę łożyska i dalej są wibracje na 5 i 6 biegu albo ja już mam zboczenie, i w zwiazku z tym prośba czy mogłby ktoś udostępnić jazde próbna albo przejechać sie z mną moim i powiedzieć czy jest tak samo gorzej ? bo nie mam ptk odniesienia. Najlepiej priv
Arturoo Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 2.5 i tip nie wchodzi w grę rozumiem( buda b5) ....
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 no i gadka sie klei PS. Miszka już usnął ?
ucho.77 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 co kielonek potrafi zrobić z człowiekiem
turzol Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Witajcie, panowie ja tak z innej beczki który jezdzi 1.9 Quattro najlepiej w budzie b6. Bo dziś odebrałem autko mam NOWY wał, podporę łożyska i dalej są wibracje na 5 i 6 biegu albo ja już mam zboczenie, i w zwiazku z tym prośba czy mogłby ktoś udostępnić jazde próbna albo przejechać sie z mną moim i powiedzieć czy jest tak samo gorzej ? bo nie mam ptk odniesienia. Najlepiej priv pw
stanley Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 co kielonek potrafi zrobić z człowiekiem pewnie przybił gwoździa przy stole
RalphA4 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 arturoo mimo szczerych checi dziekuje, ale automat to raczej bedzie malo miarodajny w dodatku 2,5 ma inna kulture pracy. ech ale szukam dalej za wszelkie porady i checi bede wdzieczny
Rekomendowane odpowiedzi