ucho.77 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 o corsie podobne mam zdanie a fiat tylko trzy drzwiowy wchodzi w grę, ja bym szukał coś z gamy vag ---------- Post dopisany at 21:45 ---------- Poprzedni post napisany at 21:43 ---------- Punto OKCorsa MEga OK w sumie za corsą mogą przemawiać kontrolowane strefy zgniotu:wink:
Miszka82 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 jak szukałem dla swojej to było tak:Seicento, Corsa, Lupo/Arosa, Corolla 3d, i inne podobne, niestety w tym budżecie co dysponowałem czyli mniej więcej to co Ucho to same sztrucle były, pamiętam, że Diman łykną Corollę którą chciałem jechać oglądać i chyba dobrze kupił choć nie wiem bo nie gadałem z nim a no i moja miała wymagania max 6k i wygląd Ferrari
turzol Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ucho pokaż swojej fotę Poli mojej żony i zmieni zdanie
ucho.77 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 za 7boiorę i myślę że nawet by nie marudziła:wink: Artur tylko ile ona cię pracy kosztowała ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- dywaniki kup żonie ---------- Post dopisany at 21:55 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- psyttt mineral woda
turzol Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Za 10K przytargałem 2 lata temu , ostatni wypust 07/2001r i ori przebieg 67tys km Niestety Francuz więc był lekko poobijany, ale ogarnąłem ją na tip-top + mody Za 7-8K poszukać można coś ciekawego, znajdź mi auto konkurencji tej samej klasy i rocznika gdzie masz pełen ocynk, klimatronic, skórzane i grzane sitze, ksenon, fotochromy itp.
ucho.77 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 oglądałem je na os.F jak się zmieniało, miodzio tylko zostało ci jeszcze zmiana zderzaka tak żeby pasowała rejstracja
pajda Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Ucho na chatę pocisnąłem bo jak na skrzyżowaniu pomyślałem o tym rondzie koło maka i jeszcze parkowanie tam i wbiegniecie do klopa to mogło by czasu nie styknąć, a tak kita pod blok auto prawie na środku drogi , telefon do mojej: otwieraj drzwi i kibel !!!!! i co do sekundy :polew: tyś jest synek udany ---------- Post dopisany at 22:04 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- Ucho dzięki za chęcips zdążyłem na styk do maka w wikend możemy pogrzebać i może ruszy ---------- Post dopisany at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany at 20:45 ---------- zdrowie goście poszli i niedosyt zoatał ---------- Post dopisany at 20:52 ---------- Poprzedni post napisany at 20:51 ---------- Pajda teraz wiem jak się wczoraj czułeś niedosyt:wink: no, smaki co....
ucho.77 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Artur właśnie usłyszałem że jak znajdę taką jak twoja to już by mogła być ---------- Post dopisany at 22:07 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ---------- Pajda wielkie smaki ale jutro za kółko trzeba siąść
turzol Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 oglądałem je na os.F jak się zmieniało, miodziotylko zostało ci jeszcze zmiana zderzaka tak żeby pasowała rejstracja tja tylko ten zdeś jest droższy niż s-line'owy do B6
ucho.77 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 oglądałem je na os.F jak się zmieniało, miodziotylko zostało ci jeszcze zmiana zderzaka tak żeby pasowała rejstracja tja tylko ten zdeś jest droższy niż s-line'owy do B6 to tablice do zderzaka pozostaje dopasowac
seves Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 bry widzę że nic się nie ukryje i thx za dobre słowa
Polko_V Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Ucho na chatę pocisnąłem bo jak na skrzyżowaniu pomyślałem o tym rondzie koło maka i jeszcze parkowanie tam i wbiegniecie do klopa to mogło by czasu nie styknąć, a tak kita pod blok auto prawie na środku drogi , telefon do mojej: otwieraj drzwi i kibel !!!!! i co do sekundy tyś jest dupny...ale musiał być hardcore:polew: Ucho pokaż swojej fotę Poli mojej żony i zmieni zdanie https://lh3.googleusercontent.com/-vZKCFtqgw2Q/TGhJP2Z0VlI/AAAAAAAAQd8/2zHLpU1U_6Y/s827/DSCF0042.JPG łaa...mnie się podoba i to bardzo:slina:, ale moja Żonka woli czarny środek i nie chce innego:wink: ps. masz ładną kierownicę do 6n2??
seves Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 jest temat... ubogi ale jak chcecie możecie zerknąć http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-75/asb-b7-sedan-pospolity-antygolas-moj-dragon-269915/
akjam Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Siema! jest temat...ubogi ale jak chcecie możecie zerknąć http://a4-klub.pl/audi-a4-b7-75/asb-b7-sedan-pospolity-antygolas-moj-dragon-269915/ Jutro będziesz K-ach? Będziemy palić sprzęgło!
Rekomendowane odpowiedzi