Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 hehe ta folijka się drape ona specjalnie do tego służy :polew: [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 22:48_________________________________________________Stanley szkoda że nas do siebie na chacjende niewziołeś muhehehe hehe nastepnym razem was zabiorę hehe tylko pochowaj sztućce :polew: normalnie Miszka wymiata muhehehe normalnie jak sobie przypomne jak zaczął oddawać jej to to masakra muhehehe
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Nie chciał otworzyć to sami to zrobiliśmy :gwizdanie: Rafał ty ze mną byłeś w damskim kiblu? jak nie ty to Miszka albo sam byłem Ja na pewno nie
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Nie chciał otworzyć to sami to zrobiliśmy :gwizdanie: Rafał ty ze mną byłeś w damskim kiblu? jak nie ty to Miszka albo sam byłem Ja na pewno nie hmmm nom to może Miszka ale kobitki maja wypaśną toalete to wam mówie hehehe nieźle odjeba** :polew:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Nie chciał otworzyć to sami to zrobiliśmy :gwizdanie: Rafał ty ze mną byłeś w damskim kiblu? jak nie ty to Miszka albo sam byłem Ja na pewno nie hmmm nom to może Miszka ale kobitki maja wypaśną toalete to wam mówie hehehe nieźle odjeba** :polew: ja wiem ze pozowałem z toba do zdjec
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Nie chciał otworzyć to sami to zrobiliśmy :gwizdanie: Rafał ty ze mną byłeś w damskim kiblu? jak nie ty to Miszka albo sam byłem Ja na pewno nie hmmm nom to może Miszka ale kobitki maja wypaśną toalete to wam mówie hehehe nieźle odjeba** :polew: ja wiem ze pozowałem z toba do zdjec gdzie w kiblu? :polew: :polew:
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Nie chciał otworzyć to sami to zrobiliśmy :gwizdanie: Rafał ty ze mną byłeś w damskim kiblu? jak nie ty to Miszka albo sam byłem Ja na pewno nie hmmm nom to może Miszka ale kobitki maja wypaśną toalete to wam mówie hehehe nieźle odjeba** :polew: ja wiem ze pozowałem z toba do zdjec gdzie w kiblu? :polew: :polew: nie, w loży ja nie wiem z kim ty w kiblu byles, moze z jakas kobieta ? hehee
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 Kędzior -k**wa A oto lista osób które do dnia dzisiejszego nie określiły się w sprawie zlotu: Wolf+wolfowa działaj coś !!!!!!!!!!!!!!![br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 22:59_________________________________________________kij bedziemy ci an spocie mówić wolf czy jakś ale załatwiaj to - czas jets podobno do jutra do 22... bo z rezerwowej się nie załapiesz...
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 przeciez Kędzior jest na rezerwowej
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 przeciez Kędzior jest na rezerwowej ale 20 osób się nie określiło - wiec jest max 20 miejsc a kędzior jest 19 na rezerwowej... :wallbash:
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ja powiedziałem na siłę się niebędę wciskał nom tam gadałem z laskami w tym kibelku
stanley Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 na tyle osob co tam bedzie, to pewnie nikt nie bedzie zwracal uwagi, kto jak do kogo mowi itd......
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 ja powiedziałem na siłę się niebędę wciskał nom tam gadałem z laskami w tym kibelku :zemdlal: :zemdlal: [br]Dopisany: 31 Styczeń 2010, 23:04_________________________________________________ na tyle osob co tam bedzie, to pewnie nikt nie bedzie zwracal uwagi, kto jak do kogo mowi itd...... no pewnie tak a fajny by było jakby jechał ...
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 zobaczymy może akurat się załapę,
keżor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 w ankiecie widze wygrywa opcja "tak, nie mają zostać" czyli Fotki do usunięcia
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 kurde a głosowałem na "nie,nie mają zostać" :polew: :polew:
krolu Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 w ankiecie widze wygrywa opcja "tak, nie mają zostać" czyli Fotki do usunięcia :polew: :polew: :polew:
Kanar Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie no foty są konkret trzeba było zrobić fote troche później jak Keżor ze Stanleyem obok siebie gwoździa do blatu przybili.. lub moment szczytowy jak Stanley na pytanie Basi jak się czuje po 3 minutach zbierania się w sobie wydukał "szuję się zajbiście Kchanie"(zapis dokładny co do literki) :polew: :polew
Bulczas Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie no foty są konkret trzeba było zrobić fote troche później jak Keżor ze Stanleyem obok siebie gwoździa do blatu przybili.. lub moment szczytowy jak Stanley na pytanie Basi jak się czuje po 3 minutach zbierania się w sobie wydukał "szuję się zajbiście Kchanie"(zapis dokładny co do literki) :polew: :polew Wtedy już nie myślałem o robieniu fotek
Kędzior Opublikowano 31 Stycznia 2010 Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie no foty są konkret trzeba było zrobić fote troche później jak Keżor ze Stanleyem obok siebie gwoździa do blatu przybili.. lub moment szczytowy jak Stanley na pytanie Basi jak się czuje po 3 minutach zbierania się w sobie wydukał "szuję się zajbiście Kchanie"(zapis dokładny co do literki) :polew: :polew :polew: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 31 Stycznia 2010 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2010 nie no foty są konkret trzeba było zrobić fote troche później jak Keżor ze Stanleyem obok siebie gwoździa do blatu przybili.. lub moment szczytowy jak Stanley na pytanie Basi jak się czuje po 3 minutach zbierania się w sobie wydukał "szuję się zajbiście Kchanie"(zapis dokładny co do literki) :polew: :polew a tyś był wczoraj ??
Rekomendowane odpowiedzi