Polko_V Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 przy poniedziałku kielon jep wylał się, czy do ryja ? wylał się....
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 przy poniedziałku kielon jep wylał się, czy do ryja ? wylał się.... wlałosie
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 przy poniedziałku kielon jep wylał się, czy do ryja ? wylał się.... dla mnie już praktycznie weekend, jutro pitu pitu w biurze i gryllllllll
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 przy poniedziałku kielon jep wylał się, czy do ryja ? wylał się.... dla mnie już praktycznie weekend, jutro pitu pitu w biurze i gryllllllll szczęściarz, ja jutro zapierdol jak nie wiem PS. Miszka, ogarnij jutro tą młodzież na spocie póki nie dojadę jak coś to zorganizuj ściepe na sprzęt do grilowania PS2 Niech się każdy wypowie o której dojedzie... 18, 19 ??
Polko_V Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ja przywiozę tonę węgla:decayed: i mam myśl być o 18 ...tzn. że będę...no chyba że łożysko mi się wysypie:facepalm:
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 PS. Miszka, ogarnij jutro tą młodzież na spocie póki nie dojadę jak coś to zorganizuj ściepe na sprzęt do grilowania wiesz jaka jest dzisiejsza młodzież postaram się btw a gdzie zbiórka pod Go Sport ?
Polko_V Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ...i rozpałkę...żeby nie było jak i w płynie tak i kostce:wink:
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 PS. Miszka, ogarnij jutro tą młodzież na spocie póki nie dojadę jak coś to zorganizuj ściepe na sprzęt do grilowania wiesz jaka jest dzisiejsza młodzież postaram się btw a gdzie zbiórka pod Go Sport ? myślę, że po staremu - go sport, zakupy i grill
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ...i rozpałkę...żeby nie było jak i w płynie tak i kostce:wink: proszę Cię rozpalanie gryla rozpałką to jak walenie laski w gumie
stanley Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ...i rozpałkę...żeby nie było jak i w płynie tak i kostce:wink: proszę Cię rozpalanie gryla rozpałką to jak walenie laski w gumie :grin: aż mi się przypomniało jak kiedys grilla próbował Kędzior rozpalić
Polko_V Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ...i rozpałkę...żeby nie było jak i w płynie tak i kostce:wink: proszę Cię rozpalanie gryla rozpałką to jak walenie laski w gumie :grin: aż mi się przypomniało jak kiedys grilla próbował Kędzior rozpalić no proszę Was:facepalm:...on jest z sosnowca...i specjalnie napisałem z małej litery:decayed:
Miszka82 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ...i rozpałkę...żeby nie było jak i w płynie tak i kostce:wink: proszę Cię rozpalanie gryla rozpałką to jak walenie laski w gumie :grin: aż mi się przypomniało jak kiedys grilla próbował Kędzior rozpalić no proszę Was:facepalm:...on jest z sosnowca...i specjalnie napisałem z małej litery:decayed: no k**wa ---------- Post dopisany at 23:33 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ---------- z dnia na dzień coraz bardziej kocham to forum
Polko_V Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 :polew: a że katowice wywala na czerwono tzn, że musi być pisane z dużej litery:kox: ...a sosnowiec...pff...taka se wioska:decayed: ---------- Post dopisany at 23:43 ---------- Poprzedni post napisany at 23:37 ---------- :hi:dobranoc:smiley:
Arturoo Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ja odpadam ze spota ....w robo kwitnę
Rekomendowane odpowiedzi