stanley Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 tyn zaś chloł... jutro na Żory dupska w kroki brać a będzie grill?
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 zawsze rozpalony w środku czeka na Nas:decayed: i nie trzeba nic pilnować....wszystko w automatyzacji "idzie":kox:
stanley Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 zawsze rozpalony w środku czeka na Nas:decayed:i nie trzeba nic pilnować....wszystko w automatyzacji "idzie":kox: tylko, że przy kasie trzeba uiścić opłatę ---------- Post dopisany at 21:12 ---------- Poprzedni post napisany at 21:04 ---------- http://a4-klub.pl/sprzedam-22/fotel-skorzany-elektryczny-tt-przerobiony-biurowy-272018/
miron78 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 jestem za Ps. celowo sie nie witam z Katowiczaninami bo do teraz mi się chce tą wczorajszą kiełbasą KATOWICE NA MISTRZÓW ORGANIZACJI
stanley Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 jestem zaPs. celowo sie nie witam z Katowiczaninami bo do teraz mi się chce tą wczorajszą kiełbasą KATOWICE NA MISTRZÓW ORGANIZACJI PS. Możesz dobrać dwie osoby z Kato, żeby pomogły przy organizacji ZATORU, ZATORA...
miron78 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Stasiu - czujesz jak by tak Katowice ogólnopolski organizowały - wpada 200 osób a Akjam wyskakuje że jednak zlotu nie ma i że ewentualnie mogą wszyscy jechać na kebaba
Polko_V Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 jestem zaPs. celowo sie nie witam z Katowiczaninami bo do teraz mi się chce tą wczorajszą kiełbasą KATOWICE NA MISTRZÓW ORGANIZACJI Tobie kiełbasą... a mnie wczoraj w drodze powrotnej kwasy żoładkowe same siebie wperdalały:facepalm:---------- Post dopisany at 21:50 ---------- Poprzedni post napisany at 21:49 ---------- Stasiu - czujesz jak by tak Katowice ogólnopolski organizowały - wpada 200 osób a Akjam wyskakuje że jednak zlotu nie ma i że ewentualnie mogą wszyscy jechać na kebaba
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Stasiu - czujesz jak by tak Katowice ogólnopolski organizowały - wpada 200 osób a Akjam wyskakuje że jednak zlotu nie ma i że ewentualnie mogą wszyscy jechać na kebaba gdzieś ................kiedyś ...............czytałem o podobnej organizacji :polew::polew:
pajda Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Stasiu - czujesz jak by tak Katowice ogólnopolski organizowały - wpada 200 osób a Akjam wyskakuje że jednak zlotu nie ma i że ewentualnie mogą wszyscy jechać na kebaba trzeba było przyjechać o 18 pod GoSport i zorganizować coś
Mario22 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Jak potrzebny krolu zeby zamknac katowickie to nigdy go nie ma.... ---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- Stasiu - czujesz jak by tak Katowice ogólnopolski organizowały - wpada 200 osób a Akjam wyskakuje że jednak zlotu nie ma i że ewentualnie mogą wszyscy jechać na kebaba trzeba było przyjechać o 18 pod GoSport i zorganizować coś o jakiej organizacji mowisz???? O grilu za 19.99
pajda Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Jak potrzebny krolu zeby zamknac katowickie to nigdy go nie ma....---------- Post dopisany at 22:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:03 ---------- Stasiu - czujesz jak by tak Katowice ogólnopolski organizowały - wpada 200 osób a Akjam wyskakuje że jednak zlotu nie ma i że ewentualnie mogą wszyscy jechać na kebaba trzeba było przyjechać o 18 pod GoSport i zorganizować coś o jakiej organizacji mowisz???? O grilu za 19.99 trzeba było ruszyć dupsko i przyjechac każdy by chciał przyjechać na gotowe i jak trzeba było przyjechać na 18 i zrobić zrzutke to były raptem 2 osoby więć katowickie nie dają się dymać w dupsko
H4mm3R Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Stasiu - czujesz jak by tak Katowice ogólnopolski organizowały - wpada 200 osób a Akjam wyskakuje że jednak zlotu nie ma i że ewentualnie mogą wszyscy jechać na kebaba trzeba było przyjechać o 18 pod GoSport i zorganizować coś Teraz to najlepiej kota ogonem odwrócić
Arturoo Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Jak potrzebny krolu zeby zamknac katowickie to nigdy go nie ma.... :nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie::nabijasie:
akjam Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 Stasiu - czujesz jak by tak Katowice ogólnopolski organizowały - wpada 200 osób a Akjam wyskakuje że jednak zlotu nie ma i że ewentualnie mogą wszyscy jechać na kebaba Eeee... Ja od razu mówiłem, że spiżdżam na meczyk.
Rekomendowane odpowiedzi