diman Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 siema Panowie Auto dziś odebrałem z ASO ale nie uwierzycie co się stało dojeżdzam do pierwszych świateł i dostaje szlag w dupe ;( ;( ;( ;( auto jeżdzi , ale do wymiany pewnie zderzak, klapa szkoda gadać ooooo k**wa przykro slyszec ;(
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 siema Panowie Auto dziś odebrałem z ASO ale nie uwierzycie co się stało dojeżdzam do pierwszych świateł i dostaje szlag w dupe ;( ;( ;( ;( auto jeżdzi , ale do wymiany pewnie zderzak, klapa szkoda gadać i ku**a[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 18:49_________________________________________________to jest więcej niż pech..
stanley Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Krolu mam dla Ciebie te lampy. Przywiozę je jutro
keżor Opublikowano 1 Lutego 2010 Autor Opublikowano 1 Lutego 2010 siema Panowie Auto dziś odebrałem z ASO ale nie uwierzycie co się stało dojeżdzam do pierwszych świateł i dostaje szlag w dupe ;( ;( ;( ;( auto jeżdzi , ale do wymiany pewnie zderzak, klapa szkoda gadać no to miałeś nie bite auto
stanley Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 siema Panowie Auto dziś odebrałem z ASO ale nie uwierzycie co się stało dojeżdzam do pierwszych świateł i dostaje szlag w dupe ;( ;( ;( ;( auto jeżdzi , ale do wymiany pewnie zderzak, klapa szkoda gadać no to miałeś nie bite auto jeszcze boki i dach mam dziewicze
Kanar Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Stan chyba fatum na Ciebie w lutym przeskoczyło.. moje kluczyki się znalazły.. a ja wymieniłem alarm na nowy może ktoś z Was nie ma jeszcze alarmu a chciałby mieć
diman Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 siema Panowie Auto dziś odebrałem z ASO ale nie uwierzycie co się stało dojeżdzam do pierwszych świateł i dostaje szlag w dupe ;( ;( ;( ;( auto jeżdzi , ale do wymiany pewnie zderzak, klapa szkoda gadać no to miałeś nie bite auto jeszcze boki i dach mam dziewicze teraz to juz masz podobnie jak ja przod tyl lekko pukniete :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 siema Panowie Auto dziś odebrałem z ASO ale nie uwierzycie co się stało dojeżdzam do pierwszych świateł i dostaje szlag w dupe ;( ;( ;( ;( auto jeżdzi , ale do wymiany pewnie zderzak, klapa szkoda gadać no nieżartuj
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Krolu mam dla Ciebie te lampy. Przywiozę je jutro :notworthy:
stanley Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 sprawca ubezpieczony w MTU [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:16_________________________________________________i jak tu nie pić :gwizdanie:
diman Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 sprawca ubezpieczony w MTU [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:16_________________________________________________i jak tu nie pić :gwizdanie: to cza bedzie chyba do goscia pojechac zeby ci to sam naprawil
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 ide po piwo do żabki?... :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:28_________________________________________________panowie jedzie ktoś jutro na spota przejeżdżając przez Sosnowiec? bo bym się chętnie zabrał :gwizdanie:
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 do żabki?... :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:28_________________________________________________panowie jedzie ktoś jutro na spota przejeżdżając przez Sosnowiec? bo bym się chętnie zabrał :gwizdanie: kup sobie w końcu to auto :polew: :polew: :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 do żabki?... :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:28_________________________________________________panowie jedzie ktoś jutro na spota przejeżdżając przez Sosnowiec? bo bym się chętnie zabrał :gwizdanie: kup sobie w końcu to auto :polew: :polew: :polew: :polew: niestać mnie :gwizdanie: zawsze chciałem jakąś a4 kupić ale one są drogie
krolu Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 do żabki?... :gwizdanie:[br]Dopisany: 01 Luty 2010, 19:28_________________________________________________panowie jedzie ktoś jutro na spota przejeżdżając przez Sosnowiec? bo bym się chętnie zabrał :gwizdanie: kup sobie w końcu to auto :polew: :polew: :polew: :polew: niestać mnie :gwizdanie: zawsze chciałem jakąś a4 kupić ale one są drogie to kup sobie merca:
stanley Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Kedzior na twój telefon nikt nie dzwoni bo wczoraj go wyłączyłem no to żywiec
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Kurde mogłem ci niemówić o tym budziku muhehehehe :polew: to kup sobie merca: hehe słaby :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 :gwizdanie: :gwizdanie: http://www.youtube.com/watch?v=Q4IrzzMgkks&feature=rec-rn-1r-5-HM
Rekomendowane odpowiedzi