stanley Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 witaj Bulik dobra to ja idę po to mleko [br]Dopisany: 01 Luty 2010, 21:54_________________________________________________ ja bym sie z checią schlał no co zrobisz Stanley zdarza sie pociesza mnie fakt, że nowe lampy świecą konkret
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 pociesza mnie fakt, że nowe lampy świecą konkret noi pozytywnie ziom nie ma to jak zimne mleko pycha
stanley Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 trzeba sie szykować do snu dzisiaj to ze mnie schodzil ten weekendowy alko cały dzień rece misie trzesly :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 trzeba sie szykować do snu dzisiaj to ze mnie schodzil ten weekendowy alko cały dzień rece misie trzesly :gwizdanie: hehe ja w robocie też się trochę pomęczyłem ale jakoś dałem rade dotrwać do końca :>
Bulik Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 trzeba sie szykować do snu dzisiaj to ze mnie schodzil ten weekendowy alko cały dzień rece misie trzesly :gwizdanie: to jest p.Parkinson :laghing2: :laghing2:
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 e tam Parkinson hehehe raczej Finlandia muhehehe
stanley Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 niepotrzebnie wczoraj te 6 piwek wypilem :gwizdanie: Kędzior, Ty jutro będziesz na spocie? ja chce skoczyć jeszcze na basen to moge sie jutro spoznic. PS. chciałem napisać ze sie zdzwonimy
akjam Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Chwilka przerwy więc zajrzałem. Co tam słychować!? Cze wszystkim z kim się jeszcze dziś nie witałem... stanley, Bulik...
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 jak mnie ktoś przygarnie to przyjade a tak to niebardzo, ja ci jutro zadzwonie jak skończe prace to może przyjechał bym i go odebrał :gwizdanie: żabka czy coś :polew:
akjam Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 jak mnie ktoś przygarnie to przyjade a tak to niebardzo, ja ci jutro zadzwonie jak skończe prace to może przyjechał bym i go odebrał :gwizdanie: żabka czy coś :polew: Jak pojadę Kędzior to mogę Cię zabrać ale będę wracał wcześniej bo później do roboty... Dam znać!
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 a będziesz przez Sosnowiec jechał że chcesz mnie zabrać ?
stanley Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 siemasz Akjam ja spadam nyny, trzymta sie
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 siemasz Akjam ja spadam nyny, trzymta sie śpij spokojnie :polew:
Bulczas Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 po pracy Ja będę po 22 to zabierzesz się ze mną w drodzę powrotnej :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Rafał hmm a o której byś mniej więcej wracał bo ja bym tak do 23 to max bo ja na rano pracuję
Bulczas Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Dłużej i tak nigdy nie siedzą :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Dłużej i tak nigdy nie siedzą :gwizdanie: ok to jak coś to się z tobą zabiorę :>
Bulczas Opublikowano 1 Lutego 2010 Opublikowano 1 Lutego 2010 Dłużej i tak nigdy nie siedzą :gwizdanie: ok to jak coś to się z tobą zabiorę :>
Rekomendowane odpowiedzi