Seski Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Może i ja się zjawię dzisiaj o ile uda mi się na czas wyjechać z garażu...
akjam Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a będziesz przez Sosnowiec jechał że chcesz mnie zabrać ? Jak tylko będę jechał na spota t na bank pojadę powiedzmy "przez" Sosnowiec... Dam Ci znać ale dopiero po południu!
krolu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 mnie chyba jakaś choroba dopada.. :kwasny:
Seski Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 oj choroba to nie jest wytłumaczenie :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 oj choroba to nie jest wytłumaczenie :gwizdanie: o znalazl sie twaldziel no
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 oj choroba to nie jest wytłumaczenie :gwizdanie: o znalazl sie twaldziel no Diman, widzę że odważny jesteś :> a ja dzisiaj też miałem być ale niestety muszę iść do pracy na II zmianę :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 oj choroba to nie jest wytłumaczenie :gwizdanie: o znalazl sie twaldziel no Diman, widzę że odważny jesteś :> a ja dzisiaj też miałem być ale niestety muszę iść do pracy na II zmianę :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 Ja może się wyrwę wcześniej z pracy to będę wcześniej :gwizdanie:
Seski Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 diman znasz mnie? chyba NIE więc po co głupio komentujesz?
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 diman znasz mnie? chyba NIE więc po co głupio komentujesz? zeby bylo smiesznie
Pucek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 diman znasz mnie? chyba NIE więc po co głupio komentujesz? a po co Ty głupio komentujesz skoro nie znasz Króla tak dobrze jak my?
Adrenalina Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 sorki że się wcinam... ale można by się wkręcić na tego dzisiejszego spota??
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 sorki że się wcinam... ale można by się wkręcić na tego dzisiejszego spota jak najbardziej zapraszamy
Bulczas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 W pierwszym poście masz dokładny adres :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 poczytaj http://www.real.pl/markety.php?wojewodztwo=12&market=15 parking zielony
Adrenalina Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać??
Bulczas Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 okey, sorry - niedopatrzenie jakieś 'wpisowe' mam ze sobą zabrać?? No wpisowe to chyba krata browarów
Rekomendowane odpowiedzi