Kanar Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 niee uwierz mi że po tym co widziałem w sobote to nic mnie już nie zdziwi
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 panowie jeszcze poltorej stronki i swietujemy na spocie
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 też mi się wydaje że póki co 15 to max jaki osiągniemy, może latem sie więcej osób zbierze.. póki co nowi goście wpadają się VAGować i znikają zdołowani koledzy bedzie mial dzisiaja ktos Vag'a na spocie?
krolu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 też mi się wydaje że póki co 15 to max jaki osiągniemy, może latem sie więcej osób zbierze.. póki co nowi goście wpadają się VAGować i znikają zdołowani koledzy bedzie mial dzisiaja ktos Vag'a na spocie? a będziesz dziś u nas ? :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 też mi się wydaje że póki co 15 to max jaki osiągniemy, może latem sie więcej osób zbierze.. póki co nowi goście wpadają się VAGować i znikają zdołowani koledzy bedzie mial dzisiaja ktos Vag'a na spocie? NIE I CH.. bo więcej nie przyjedziesz i to że jesteś różowy nie ma nic do rzeczy Adrenalina napisz coś więcej o sobie a przynajmniej imię, coś o aucie..
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a będziesz dziś u nas ? nie lubie sie deklarowac, a potem nie wpadac wiec nie wypowiadam sie na ten temat z vagiem zartowalem
krolu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 a będziesz dziś u nas ? nie lubie sie deklarowac, a potem nie wpadac wiec nie wypowiadam sie na ten temat z vagiem zartowalem wpadaj wpadaj
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 NIE I CH.. bo więcej nie przyjedziesz i to że jesteś różowy nie ma nic do rzeczy Adrenalina napisz coś więcej o sobie a przynajmniej imię, coś o aucie.. tak, tak, bo cie interesuje "cos o aucie"
krolu Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 NIE I CH.. bo więcej nie przyjedziesz i to że jesteś różowy nie ma nic do rzeczy Adrenalina napisz coś więcej o sobie a przynajmniej imię, coś o aucie.. tak, tak, bo cie interesuje "cos o aucie" :polew: :polew: panowie spokój opanujcie się :naughty:
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 panowie spokój opanujcie się jaki dżentelmen z ciebie :gwizdanie:
Kanar Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 hahah no cichooooo bo jeszcze Marzena wejdzie na forum i bede miał przewalone z Vagiem to wiem że żartowałeś ale niech to będzie nauczka dla tych co vagować się przyjeżdżają :gwizdanie:
A-rek Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 z Vagiem to wiem że żartowałeś ale niech to będzie nauczka dla tych co vagować się przyjeżdżają [br]Dopisany: 02 Luty 2010, 13:43_________________________________________________a moze... 11
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 chyna ze do reszty krzyz sie rozleci :gwizdanie:
diman Opublikowano 2 Lutego 2010 Opublikowano 2 Lutego 2010 no to będzie nas już 3 Ty ja i Rafał czyli standart i adrenalina bedzie moj krzyz ten co mi pozwala chodzic w pionie troche mnie jeblo
Rekomendowane odpowiedzi