PiterA4 Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 wszystkim sloneczko grzeje a ja druga zmiana
oprych Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 walczę z amorkami nie chce mnie pościć jedna śrubka aby wytargać amor poradźcie wykrecilem nakretke srobka wyszla o 3mm i dalej stoi i teraz ani w prawe ani w lewo macie jakies pomysly
Bulczas Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 walczę z amorkami nie chce mnie pościć jedna śrubka aby wytargać amor poradźcie wykrecilem nakretke srobka wyszla o 3mm i dalej stoi i teraz ani w prawe ani w lewo macie jakies pomysly http://s24.postimg.org/bzhzk5ac5/133.jpg Jak się domyślam chodzi o śrubę od wachaczy... Na nią nie ma mocnego tylko porządny młot albo trochę ciepełka
oprych Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Tylko ze ona się kręci ale nie da się jej wybić juz jest tak zmasakrowana ze tylko się nadaje do wymiany
Bulczas Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 To jeśli się kręci to bardzo dobrze. Pewnie jest skrzywiona albo zabita. Spróbuj uciąć przy samej zwrotnicy i później za pomocą pobijaka nawalać w nią, bo jak się kręci to musi wyjść
Miszka82 Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Wszystko sie da pod warunkiem ze masz to co potrzeba. to jest ten cytat o którym wczoraj wspominałem na ławeczce na dolinie
pajda Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Wszystko sie da pod warunkiem ze masz to co potrzeba. to jest ten cytat o którym wczoraj wspominałem na ławeczce na dolinie
Mario22 Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 No to pyrsk Zubr w ten upalny dzien ... Wysłane z mojego GT-N7100 za pomocą Tapatalk 2
ucho.77 Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 chlory po pracy Wszystko sie da pod warunkiem ze masz to co potrzeba. to jest ten cytat o którym wczoraj wspominałem na ławeczce na dolinie dobre
Polko_V Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 no to pssyt cola... ...później koktajl:kox: a za jakieś 15min
diman Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 no to Soprano rozbieraj bo mnie też ten zabieg czeka jak zrobisz to podaj gdzie mogę napotkać problem a poza tym dam radę ściągnąć same sprężyny z mac-persona bez demontażu go, jest tam tyle miejsca ??
Rekomendowane odpowiedzi