Pucek Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 co taka cisza? pucować się kto ile wychlał ps ja nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Elegancki Pijak - Sadistic.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 co taka cisza? pucować się kto ile wychlał ps ja nic ps. ja jedno do obiadu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Elegancki Pijak - Sadistic.pl Hammer ostatnio spotkałem ziomka i nawijam mu o Audi...on mi mówi, że widział zejebiste B7 na takiej nietypowej feldze, coś jakby pajęczyna to jo się zalogował na forum i pokazał Twoje i zapytał czy to te - tak to Twoje, robi szał ta Katochach ten wózek ---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ---------- i pokazałem mu zdjęcia z zakupu - to nie wierzył, że to ten sam wózek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 co taka cisza? pucować się kto ile wychlał ps ja nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oprych Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Ucho Dzięki jeszcze raz za wypad za miasto na grilla - klata będzie piekła jeszcze trochę z nami pojeździcie a będziecie wyglądając jakbyście co tydzień do Chorwacji jeździli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 ja dziś skuwałem kafle z tarasu zaledwie 70m2 więc było co robić a najlepsze było hasło do brata : "słyszysz jak gnoje puszczają głośno muzykę, jest niedziela , nie dadzą człowiekowi w spokoju pracować" :grin: sąsiedzi na bank mnie kochają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Ucho Dzięki jeszcze raz za wypad za miasto na grilla - klata będzie piekła jeszcze trochę z nami pojeździcie a będziecie wyglądając jakbyście co tydzień do Chorwacji jeździli miejscówka pierwsza klasa,a klata nie będzie piekła bo już nasmarowana Pajda trza było przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 7 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Nowy na siłowni. - Sadistic.pl czajcie to :polew: a tu najzajebistszy komentarz jaki widziałem pod filmem Good Filming Bad filming - YouTube :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Borixon - napiłbym się z tobą wódki dziś - YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 co taka cisza? pucować się kto ile wychlał ps ja nic :polew::polew: ---------- Post dopisany at 21:25 ---------- Poprzedni post napisany at 21:24 ---------- Ucho Dzięki jeszcze raz za wypad za miasto na grilla - klata będzie piekła jeszcze trochę z nami pojeździcie a będziecie wyglądając jakbyście co tydzień do Chorwacji jeździli miejscówka pierwsza klasa,a klata nie będzie piekła bo już nasmarowana Pajda trza było przyjechać następnym razem będe, Dorote trochę zmogła choroba, nic się nie bój nadrobimy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 następnym razem będe, Dorote trochę zmogła choroba, nic się nie bój nadrobimy na przyszły tydzień tez jedziemy ps. auta nie myj ---------- Post dopisany at 21:35 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ---------- psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 to psyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 Elegancki Pijak - Sadistic.pl Hammer ostatnio spotkałem ziomka i nawijam mu o Audi...on mi mówi, że widział zejebiste B7 na takiej nietypowej feldze, coś jakby pajęczyna to jo się zalogował na forum i pokazał Twoje i zapytał czy to te - tak to Twoje, robi szał ta Katochach ten wózek ---------- Post dopisany at 20:30 ---------- Poprzedni post napisany at 20:29 ---------- i pokazałem mu zdjęcia z zakupu - to nie wierzył, że to ten sam wózek Grubo taki był plan, żeby robiło wow. Mi też się morda cieszy jak się innym furak podoba, to jest ta cała satysfakcja z włożonej w to auto kasy i serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajda Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 http://www.carworld.pl/wp-content/gallery/307/carworldpl_29.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ucho.77 Opublikowano 7 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2013 http://pics.shadyracing.net/albums/alufelgen2/normal_31_1.JPG kiedy montujesz ---------- Post dopisany at 21:57 ---------- Poprzedni post napisany at 21:55 ---------- http://www.carworld.pl/wp-content/gallery/307/carworldpl_29.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi