keżor Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nie chodzi mu o nutę :decayed: :decayed: Nosz ku.wa mi też nie, mówie o lachonach , że są takie jakieś bez polotu :gwizdanie: Miszka , coś z Tobą nie teges? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nie chodzi mu o nutę :decayed: :decayed: Nosz ku.wa mi też nie, mówie o lachonach , że są takie jakieś bez polotu :gwizdanie: Miszka , coś z Tobą nie teges? :gwizdanie: teges teges, ale tak jakby za mało k**estwa mają te lachony w tym teledysku :gwizdanie: dlatego godom, że bez polotu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nie chodzi mu o nutę :decayed: :decayed: Nosz ku.wa mi też nie, mówie o lachonach , że są takie jakieś bez polotu :gwizdanie: Miszka , coś z Tobą nie teges? :gwizdanie: teges teges, ale tak jakby za mało k**estwa mają te lachony w tym teledysku :gwizdanie: dlatego godom, że bez polotu czyli jak dla Ciebie polot jest dopiero na redtubje ? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nie chodzi mu o nutę :decayed: :decayed: Nosz ku.wa mi też nie, mówie o lachonach , że są takie jakieś bez polotu :gwizdanie: Miszka , coś z Tobą nie teges? :gwizdanie: teges teges, ale tak jakby za mało k**estwa mają te lachony w tym teledysku :gwizdanie: dlatego godom, że bez polotu czyli jak dla Ciebie polot jest dopiero na redtubje ? :gwizdanie: no coś koło tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Pracowałem w Sosnowcu pare lat temu , firma POL-AQUA , mówi ci to coś ???? Robiliśmy te platformy koło Auchan , wykop na elektrowni Łagisza , no i rozpierdoliliśmy wam pół miasta kładąc kanalize , miedzy innymi na Bobrku Bobrek straciłem tam dwa miesiące życia :wallbash: [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 10:55_________________________________________________ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Pracowałem w Sosnowcu pare lat temu , firma POL-AQUA , mówi ci to coś ???? Robiliśmy te platformy koło Auchan , wykop na elektrowni Łagisza , no i rozpierdoliliśmy wam pół miasta kładąc kanalize , miedzy innymi na Bobrku Bobrek straciłem tam dwa miesiące życia :wallbash: [br]Dopisany: 05 Luty 2010, 10:55_________________________________________________ no ten to ma polot :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nie chodzi mu o nutę :decayed: :decayed: Nosz ku.wa mi też nie, mówie o lachonach , że są takie jakieś bez polotu :gwizdanie: Miszka , coś z Tobą nie teges? :gwizdanie: teges teges, ale tak jakby za mało k**estwa mają te lachony w tym teledysku :gwizdanie: dlatego godom, że bez polotu Ten koleś z teledysku poruszający się jak dziecko z ADHD burzy nastruj. Bez polotu :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 no ten to ma polot :> odejdź geju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Walka z tyłem zakończona Wsumie szybko mi poszło robiłem sam na śniegu i w ok 2 godz. się wyrobiłem Jutro jeszcze przód ( może ktoś jest chętny do pomocy - przewidziane atrakcje dupeczki i wódeczka ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Walka z tyłem zakończona Wsumie szybko mi poszło robiłem sam na śniegu i w ok 2 godz. się wyrobiłem Jutro jeszcze przód ( może ktoś jest chętny do pomocy - przewidziane atrakcje dupeczki i wódeczka ) ja bym Ci pomógł , ale nie chce igrać ze starszym :gwizdanie: a auto naprawiło sie kierwa samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Walka z tyłem zakończona Wsumie szybko mi poszło robiłem sam na śniegu i w ok 2 godz. się wyrobiłem Jutro jeszcze przód ( może ktoś jest chętny do pomocy - przewidziane atrakcje dupeczki i wódeczka ) ja bym Ci pomógł , ale nie chce igrać ze starszym :gwizdanie: a auto naprawiło sie kierwa samo Też chcę auto co się samo naprawia :gwizdanie: Spoko starszy mi chyba pomoże więc dam radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Walka z tyłem zakończona Wsumie szybko mi poszło robiłem sam na śniegu i w ok 2 godz. się wyrobiłem Jutro jeszcze przód ( może ktoś jest chętny do pomocy - przewidziane atrakcje dupeczki i wódeczka ) ja bym Ci pomógł , ale nie chce igrać ze starszym :gwizdanie: a auto naprawiło sie kierwa samo Też chcę auto co się samo naprawia :gwizdanie: Spoko starszy mi chyba pomoże więc dam radę Halo jak będą ciekawe laski to ja jestem chętny do pomocy :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=912002492 łykać póki są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=912002492 łykać póki są A czy lampy angielskie nie oświetlają inaczej drogi?? U nas jest to w ten sposób że reflektor prawy świeci wyżej (w sumie to oba mają skos) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=912002492 łykać póki są A czy lampy angielskie nie oświetlają inaczej drogi?? U nas jest to w ten sposób że reflektor prawy świeci wyżej (w sumie to oba mają skos) idzie przestawic. siemasz Krolu geju Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=912002492 łykać póki są A czy lampy angielskie nie oświetlają inaczej drogi?? U nas jest to w ten sposób że reflektor prawy świeci wyżej (w sumie to oba mają skos) idzie przestawic. siemasz Krolu geju nie mierz mnie swoja miara dla mnie ten teledysk jest mega - już mi się nawet powoli nuta wkręca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 co tam Krolu słychać...kope lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 co tam Krolu słychać...kope lat Jakoś leci szału nie ma - jak to się mówi stara bieda A co w Tychach nowego fajnego - auto juz zrobiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoMeS Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Bry Panowie wpada ktoś od was dzisiaj na gliwicke? bo pożegnać się chciałem ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 5 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 Bry Panowie wpada ktoś od was dzisiaj na gliwicke? bo pożegnać się chciałem ;( kedy ciśniesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi