oprych Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pytanie jak będę jechał przez Niemcy nad polskie morze to potrzebuje jakieś specjalne dokumenty z samochodu albo z ubezpieczenia?
H4mm3R Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pytanie jak będę jechał przez Niemcy nad polskie morze to potrzebuje jakieś specjalne dokumenty z samochodu albo z ubezpieczenia? Zielona karta
oprych Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pytanie jak będę jechał przez Niemcy nad polskie morze to potrzebuje jakieś specjalne dokumenty z samochodu albo z ubezpieczenia? Zielona karta A to mam Dzięki
H4mm3R Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pytanie jak będę jechał przez Niemcy nad polskie morze to potrzebuje jakieś specjalne dokumenty z samochodu albo z ubezpieczenia? Zielona karta A to mam Dzięki Nic nie trzeba
oprych Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 To trzeba czy nie bo juz zglupialem
stasiu1971 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Panowie do której jutro tam was można zastać bo pracuję do 20.00
zepol Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Czy jest możliwość żeby jutro podjechać do was pogadac a przy okazji żeby ktoś sprawdził mi prace sondy lambda? (oczywiście rzuce groszem żeby znowu nie słuchać że szukam jelenia ) od jakiegoś czasu borykam sie z moją niunią a swój problem opisywałemtutaj dziś przy wymianie filtrów LPG koleś mi cośtam pokazywał że czegoś w spalinach jest za dużo (dostaje za bogatą mieszanke) wartość która powinna oscylować koło 0,5 na gazie wynosi 1,1 a na benzynie 1,6
Majkel Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Pytanie jak będę jechał przez Niemcy nad polskie morze to potrzebuje jakieś specjalne dokumenty z samochodu albo z ubezpieczenia? Nic nie potrzebujesz
diman Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Szykować się tam leszcze diman się do was jutro wybiera jak się nic nie porobi
pajda Opublikowano 19 Sierpnia 2013 Opublikowano 19 Sierpnia 2013 :polew: he he to się możesz zdziwić bo spoty są przeniesione na niedziele bo na pogori jest dużo większa rekwencja niż we wtorek nie ma elity więc wątpie by ktoś się jutro za meldował mnie nie bedzie wyjeżdżam, sporano jedzie nad morze, ucho w trasie, akjam na chorwacji a miszka tak się przejął tacierzyństwem że go nie zobaczymy do przyszłego roku
Rekomendowane odpowiedzi