Bulczas Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jest tu ktoś kto ogarnia kodowania B6 czy uderzać do Krolu..
Miszka82 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jest tu ktoś kto ogarnia kodowania B6 czy uderzać do Krolu.. a co chcesz zrobić ?
Bulczas Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jest tu ktoś kto ogarnia kodowania B6 czy uderzać do Krolu.. a co chcesz zrobić ? Muszę ogarnąć wskazanie paliwa i klapy nawiewów
Miszka82 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jest tu ktoś kto ogarnia kodowania B6 czy uderzać do Krolu.. a co chcesz zrobić ? Muszę ogarnąć wskazanie paliwa i klapy nawiewów klapy nawiewów robiłem, ale korzystałem z opisu na forum jak znajdę wrzucę linka tam jest wsztstko ładnie opisane, co do paliwa to nie wiem
Bulczas Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Jest tu ktoś kto ogarnia kodowania B6 czy uderzać do Krolu.. a co chcesz zrobić ? Muszę ogarnąć wskazanie paliwa i klapy nawiewów klapy nawiewów robiłem, ale korzystałem z opisu na forum jak znajdę wrzucę linka tam jest wsztstko ładnie opisane, co do paliwa to nie wiem Czytałem tam jakiś opis właśnie i myślę że to ogarnę jakoś
tomaszstn Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Bulczas, jak tam sprawa kuchenki? Dzwoniłeś?
Bulczas Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Bulczas, jak tam sprawa kuchenki? Dzwoniłeś?Tak dzwoniłem, jadę w środę z samego rana na montaż Dzięki wielkie jeszcze raz.
tomaszstn Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Bulczas, jak tam sprawa kuchenki? Dzwoniłeś?Tak dzwoniłem, jadę w środę z samego rana na montaż Dzięki wielkie jeszcze raz. No to git
ucho.77 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 jak ja ich k**wa nie lubię też ich nie lubie:grin: ale inaczej sie nie da:doh:
Miszka82 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 Opublikowano 23 Sierpnia 2013 jak ja ich k**wa nie lubię też ich nie lubie:grin: ale inaczej sie nie da:doh: pier**lisz Pan - wymysł idiotów w Tirach
Rekomendowane odpowiedzi