Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Katowice i okolice

Jest to część 1 dyskusji Spoty Katowice i okolice.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 154,3 tys.
  • Wyświetleń 4,4 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pany lata ktoś z was na Wrocek ? ja tam nie jechałem od dwóch lat a zmienił mi się trochę teren i tam będę pomykał, ile kosztuje auto bana ? da się jakoś omijać te bramki czy z każdego wjazdu się płaci ? jeśli nie autobaną to jak tam dojeżdżać, firma mi nie zwraca za autobany więc koszta trochę wysokie jak na codzienne podróże ????

Opublikowano

Coś koło 18 zeta w 1 stronę .

---------- Post dopisany at 11:40 ---------- Poprzedni post napisany at 11:39 ----------

Z kazdego wjazdu płacisz :whistling:.

Opublikowano
Pany lata ktoś z was na Wrocek ? ja tam nie jechałem od dwóch lat a zmienił mi się trochę teren i tam będę pomykał, ile kosztuje auto bana ? da się jakoś omijać te bramki czy z każdego wjazdu się płaci ? jeśli nie autobaną to jak tam dojeżdżać, firma mi nie zwraca za autobany więc koszta trochę wysokie jak na codzienne podróże ????

Zmień firmę :P Do trasy 88 koło magazynów w Gliwicach nie płacisz nic. Jeśli chcesz mijać to zostaje Ci trasa 94 przez Strzelce Opolskie

Opublikowano

Panowie będzie ktoś na zlociku dzisiaj ? bo mam kilka pytań :decayed:

Opublikowano

Ja sie wybieralem ale do 22 work:(

Tapatalk 4

Opublikowano

Jak uda mi się wyjśc z robo wcześniej to będę ale obiecać nie mogę. :kwasny: Już ze 3 tygodnie nie byłem bo wakacje a później coś tam wypadło. Ostatnie spoty na grilla... :whistling:

Opublikowano

jak minimum 3 osoby sie zadeklarują, że będą to też wpadne

Opublikowano
Ja sie wybieralem ale do 22 work:(

to znaczy ze do 22 będziesz i idziesz do pracy czy do 22 pracujesz? i wpadniesz później ?

jak minimum 3 osoby sie zadeklarują, że będą to też wpadne

Ja będę , mam rozumieć na tej ławeczce z fotki z samej góry ?

Opublikowano

z Gliwic do wrocka masz 16.20zł maksymalną opłate, a omijać bramki oczywiście, że idzie, ale nie opłaca sie, stracisz w cholere czasu na wiochach :wink:

Opublikowano

pajda jedziesz?

Opublikowano

:hi:

ale sie tu ludzi zadeklarowało dziś na przyjazd, no nie pogodosz :facepalm:

mnie dziś nie będzie

---------- Post dopisany at 17:25 ---------- Poprzedni post napisany at 17:23 ----------

pajda jedziesz?

:no4:

Opublikowano

Panowie Sprawa ma sie nastepujaca : Pajda, Stanley,

mialem wczoraj lekki wypadek w pracy - ogólnie jest dobrze lekko jestem potłuczony i strzaskane mam kolanko i chodzę o kulach nie wiem czy będę w stanie podjechać ( nie wiem czy znajdę kogoś kto mnie zawiezie) i zaczyna się mały problem o ile podjedzie Krolu do was na spota będzie miał kabelek dla mnie to prosiłbym o odebranie go od niego i kontakt ze mną.

dziękuje s

Opublikowano

mialem wczoraj lekki wypadek w pracy - ogólnie jest dobrze lekko jestem potłuczony i strzaskane mam kolanko i chodzę o kulach nie wiem czy będę w stanie podjechać ( nie wiem czy znajdę kogoś kto mnie zawiezie) i zaczyna się mały problem o ile podjedzie Krolu do was na spota będzie miał kabelek dla mnie to prosiłbym o odebranie go od niego i kontakt ze mną.

dziękuje

skończyłem

bue zapowiada się, żeby ktoś zawitał dzisiaj

Opublikowano

dziękuje

skończyłem

wygląda,że wpadniesz tylko Ty sprawdzić ,czy na pewno jesteś sam :wink:

Opublikowano

dziękuje

skończyłem

wygląda,że wpadniesz tylko Ty sprawdzić ,czy na pewno jesteś sam :wink:

nikaj nie jade :decayed:

Opublikowano

Wiedziałem ze można na was liczyć jesteście w porządku chłopaki

Opublikowano

pany dzięki za info o autobanie :hi:

zawsze mnie rozdpuca to pytanie: kto dziś będzie :grin:

Opublikowano

Ja podjade... gdzie dzis spot ?

Sent from my GT-S7710 using Tapatalk 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.