addassko Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 pierdl robotę, weź L4 hahahahahahaaha taaak :grin:
pajda Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 soprano co chesz vagować ? coś tam synek wymyslił ? ---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- a ja płuczę takim paździerzem http://i2.pinger.pl/pgr335/80ec0e2b0012b5ad4c3afd7a/sliwowica_6.jpg mam takie coś w barku, aż strach na to patrzeć --> ogień
stanley Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 soprano co chesz vagować ? coś tam synek wymyslił ?---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- a ja płuczę takim paździerzem http://i2.pinger.pl/pgr335/80ec0e2b0012b5ad4c3afd7a/sliwowica_6.jpg mam takie coś w barku, aż strach na to patrzeć --> ogień podobno quattro
pajda Opublikowano 3 Września 2013 Opublikowano 3 Września 2013 soprano co chesz vagować ? coś tam synek wymyslił ?---------- Post dopisany at 23:06 ---------- Poprzedni post napisany at 23:03 ---------- a ja płuczę takim paździerzem http://i2.pinger.pl/pgr335/80ec0e2b0012b5ad4c3afd7a/sliwowica_6.jpg mam takie coś w barku, aż strach na to patrzeć --> ogień podobno quattro no możemy zrobić w dwóch i zobaczysz jakie bedziesz miał quattro jak do domu bedziesz szedł na czworaka
zepol Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 z rana niby 18,20 ale walac codziennie do wrocka to tam i nazot trza zaplacic (dla sosnowiczan: nazot - z powrotem) wiec robi sie 36.40 i dziennie bulic ze swojej kieszeni majac palio za free... wolalbym sie wiochami potluc a te 700 odlozyc na fajne felunie
Arturoo Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Siemanko.....yyyy....w dobrym momencie sie pożegnałem wczoraj
zepol Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Macie może jakieś dojście żeby jak najniższym kosztem sprawdzić kompresje w cylindrach? wypierdziela mi dość spore ilości nagaru na przepustnice - miesiąc temu czyściłem, wczoraj rozebrałem i cała zasyfiona już była a w tej rurze dolotowej taka mala kałuża oleju
H4mm3R Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 Macie może jakieś dojście żeby jak najniższym kosztem sprawdzić kompresje w cylindrach?wypierdziela mi dość spore ilości nagaru na przepustnice - miesiąc temu czyściłem, wczoraj rozebrałem i cała zasyfiona już była a w tej rurze dolotowej taka mala kałuża oleju W Orzeszu mam kumpla mechanika jak co
Arturoo Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 a już całkiem po taniości to.................. zaparzyć herbaty............ wystudzić.................... i z fusów spróbować odczytać stopień sprężania ................... może być problem .................................................... jak zbyt krótko będą fusy parzone
Kędzior Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 siemanko z rana niby 18,20 ale walac codziennie do wrocka to tam i nazot trza zaplacic (dla sosnowiczan: nazot - z powrotem) wiec robi sie 36.40 i dziennie bulic ze swojej kieszeni majac palio za free... wolalbym sie wiochami potluc a te 700 odlozyc na fajne felunie jeszcze wytlumacz co oznacza "palio" i juz wszyscy beda zachwyceni twoja znajomoscia gwary i poczuciem humoru
zepol Opublikowano 4 Września 2013 Opublikowano 4 Września 2013 siemanko z rana niby 18,20 ale walac codziennie do wrocka to tam i nazot trza zaplacic (dla sosnowiczan: nazot - z powrotem) wiec robi sie 36.40 i dziennie bulic ze swojej kieszeni majac palio za free... wolalbym sie wiochami potluc a te 700 odlozyc na fajne felunie jeszcze wytlumacz co oznacza "palio" i juz wszyscy beda zachwyceni twoja znajomoscia gwary i poczuciem humoru paliwo wiekszosc moich postow pisana w pracy z kom dlatego brak polskich znakow i zdarzaja sie bledy
Rekomendowane odpowiedzi