Adrenalina Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 dobry wieczór kędzior Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 dobry wieczór kędzior i znowu mnie będziesz podrywać, myślisz że jak trochę wypiłem to będę łatwiejszy hehe a co ty jeszcze niespisz o tej godzinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 dobry wieczór kędzior i znowu mnie będziesz podrywać, myślisz że jak trochę wypiłem to będę łatwiejszy hehe a co ty jeszcze niespisz o tej godzinie? ja o tej godzine dopiero budze sie do zycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 hehe mówisz hehe uwierzę ci na słowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ile już wypiłeś że takie minki strzelasz? ... bo ja już jestem lekko rozmiękczona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ile już wypiłeś że takie minki strzelasz? ... bo ja już jestem lekko rozmiękczona zaczynam 4 ale już mam nieźle hehe po całym tyg ciężkiej pracy to normalnie bania mnie już łapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ale dziś spamujecie.... Widziałam że Pan Miszka się mną interesował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 ale dziś spamujecie.... Widziałam że Pan Miszka się mną interesował tak chciał cię poznać mówi że na następnego spota specjalnie przyjedzie :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrenalina Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 spoko, chętnie poznam tego kolekcjonera sztućców ale spoko, nie zdradze że to Ty go wygadałeś... a tymczasem, dobrej nocki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 on sam się wygadał baju baju że tak z kulturą się pożegnam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 cel na ten rok: osiągnąć 100 postów na technicznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 cel na ten rok: osiągnąć 100 postów na technicznym o kurde masz już 90 ehehe to dasz rade hhe mój cel na ten rok: znaleźć sobie babę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 cel na ten rok: osiągnąć 100 postów na technicznym o kurde masz już 90 ehehe to dasz rade hhe mój cel na ten rok: znaleźć sobie babę hehe cel jest jeden -> żabka chyba, że nie lubisz blondyn :gwizdanie: bo to, czy jest wolna czy nie to nie zwracam na to uwagi hehe[br]Dopisany: 05 Luty 2010, 23:38_________________________________________________na TVN leci jakiś gang bang, znaczy kiss kiss bag bang Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 jednej ładnie w blond drugiej w czarnych ważne żeby miała fajny charakter ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 jednej ładnie w blond drugiej w czarnych ważne żeby miała fajny charakter ... :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: kur*a, Ty, to jesteś amant Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nom dlatego mnie dziwi że Wiola mi nr niedała hahaha ten film jest jakiś jebni*ty hehe bedzie mi się podobał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 23 strony :wallbash: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kędzior Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 23 strony :wallbash: niepłacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 nom dlatego mnie dziwi że Wiola mi nr niedała hahaha ten film jest jakiś jebni*ty hehe bedzie mi się podobał Kędzior, ostatni raz czytam te twoje pijackie wypociny :gwizdanie: następnym razem jak wpadnę na SK to wiesz co Cie czeka :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 5 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2010 streszczeni poproszę - z racji tego że bylem dziś na spocie w Sk dla WAS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi