pajda Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Kurna moja mnie wyciagla na galerie Katowice tragedia tyle ludzi:wink: i jak wrażenia? pociągiem byłeś ? moja też mnie ciągnie ale bronie się nogami i rękami
ucho.77 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Kurna moja mnie wyciagla na galerie Katowice tragedia tyle ludzi:wink: i jak wrażenia? pociągiem byłeś ? moja też mnie ciągnie ale bronie się nogami i rękami autem więcej tam nie jadę wole sfere w BB:wink:
Miszka82 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Kurna moja mnie wyciagla na galerie Katowice tragedia tyle ludzi:wink: i jak wrażenia? pociągiem byłeś ? moja też mnie ciągnie ale bronie się nogami i rękami ja byłem dziś rano koło 11 i pustki
ucho.77 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 psyt kasztelan z soczkiem:naughty:
Polko_V Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 MISZKA...dołączam się do życzeń :drinks::drinks::drinks:
ucho.77 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 Kurna moja mnie wyciagla na galerie Katowice tragedia tyle ludzi:wink: i jak wrażenia? pociągiem byłeś ? moja też mnie ciągnie ale bronie się nogami i rękami ja byłem dziś rano koło 11 i pustki ja pojechałem po 16tej i za miejscem jeździłem
ucho.77 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 to za ciebie wypiję jak nie możesz:grin:
ucho.77 Opublikowano 6 Października 2013 Opublikowano 6 Października 2013 to masz lipę ja rano znów na niemcy:wink:
Arturoo Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 Kurna moja mnie wyciagla na galerie Katowice tragedia tyle ludzi:wink: i jak wrażenia? pociągiem byłeś ? moja też mnie ciągnie ale bronie się nogami i rękami autem więcej tam nie jadę wole sfere w BB:wink: +1 ja też
Arturoo Opublikowano 7 Października 2013 Opublikowano 7 Października 2013 ---------- Post dopisany at 06:31 ---------- Poprzedni post napisany at 06:30 ---------- "nie ma opierdalania" jak mawiał jeden kafar
Rekomendowane odpowiedzi