stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 to ile mam kupić na dzisiaj ? hehe[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 11:41_________________________________________________ Stanley jak najbardziej zona dzis znowu bedzie na nocce wiec jestesmy umowieni :> moja wyjechała na weekend :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 11:35_________________________________________________tzn moja... ale nie w sensie żona Ty szalałeś tydzień temu, to ona w ten weekend :gwizdanie:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 11:42_________________________________________________spadam po auto bede później Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 oj cos czuje, ze dzisiaj tu moze niezle spam poleciec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszka82 Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 oj cos czuje, ze dzisiaj tu moze niezle spam poleciec kurcze A-rek nie kracz bo są tylko dwie opcje: albo tu być ispamować ze wszystkimi........ albo jutro nadrabiać ze 30 stron no cóż samo życie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Siemano Właśnie nadrobiłem - 40 min czytania o pierdolach :wallbash:[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 11:55_________________________________________________Wszyscy wiedzą że najlepiej się rozwawia przy alkocholu i papierosach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 odebrałem autko z oil service i tutaj miła niespodzianka mój serviceman sprawdził na moja prośbę jaką mam suszarkę jej symbol GT1749VA :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keżor Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 odebrałem autko z oil service i tutaj miła niespodzianka mój serviceman sprawdził na moja prośbę jaką mam suszarkę jej symbol GT1749VA :kox: to dlatego Ci tak ładnie program wyszedł na 170 kucy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 odebrałem autko z oil service i tutaj miła niespodzianka mój serviceman sprawdził na moja prośbę jaką mam suszarkę jej symbol GT1749VA :kox: to dlatego Ci tak ładnie program wyszedł na 170 kucy przy następnej wymianie oleju, poproszę o sprawdzenie wtrysków... może znowu będzie jakaś niespodzianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krolu Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Krolu jak sie spalo w Recaro? :> panowie ja o d*pach tez moge pogadac bo tylko to mi zostalo wygodnie jak nigdy... i odkryłem po co jest ten drugi knefel obok podgrzewania :kox: wentylowanie dupska :kox: :kox: [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 13:23_________________________________________________ odebrałem autko z oil service i tutaj miła niespodzianka mój serviceman sprawdził na moja prośbę jaką mam suszarkę jej symbol GT1749VA :kox: koniec z jazda do 3 tys obrotów :kox: :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 odebrałem autko z oil service i tutaj miła niespodzianka mój serviceman sprawdził na moja prośbę jaką mam suszarkę jej symbol GT1749VA :kox: to dlatego Ci tak ładnie program wyszedł na 170 kucy przy następnej wymianie oleju, poproszę o sprawdzenie wtrysków... może znowu będzie jakaś niespodzianka Twój wykres kryje pod sobą wiele niespodzianek Ma przebieg jak w b. dobrym BAU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 trzeba to oblać hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ale pijemy dopiero wieczorem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 odebrałem autko z oil service i tutaj miła niespodzianka mój serviceman sprawdził na moja prośbę jaką mam suszarkę jej symbol GT1749VA :kox: to dlatego Ci tak ładnie program wyszedł na 170 kucy przy następnej wymianie oleju, poproszę o sprawdzenie wtrysków... może znowu będzie jakaś niespodzianka Twój wykres kryje pod sobą wiele niespodzianek Ma przebieg jak w b. dobrym BAU brakuje tylko "V" hehe[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 13:33_________________________________________________ Ale pijemy dopiero wieczorem :> ja już chciałem lecieć do żabki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OKO Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 :> :>[br]Dopisany: 06 Luty 2010, 13:34_________________________________________________Ja zaraz znikam na objazd okolicy Piękna pogoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A-rek Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 przy następnej wymianie oleju, poproszę o sprawdzenie wtrysków... może znowu będzie jakaś niespodzianka Stanley sprawdz :> i to sie nazywa tanie rezanie ja już chciałem lecieć do żabki to pozdrow ja rowniez ode mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 przy następnej wymianie oleju, poproszę o sprawdzenie wtrysków... może znowu będzie jakaś niespodzianka Stanley sprawdz :> i to sie nazywa tanie rezanie ja już chciałem lecieć do żabki to pozdrow ja rowniez ode mnie hehe blond żabka jest [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 13:43_________________________________________________gdzie się wszyscy podziali? leżakują po obiedzie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam po ciężkim dniu rezania ;( Zgubiłem śrubkę i nasadkę :polew: Nic więcej nie robię przy tym paściu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam po ciężkim dniu rezania ;( Zgubiłem śrubkę i nasadkę :polew: Nic więcej nie robię przy tym paściu to ile km masz teraz więcej? może nic, ale chociaż jestes teraz wlżejszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulczas Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Koni teraz to z 500 jest :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stanley Opublikowano 6 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Koni teraz to z 500 jest :polew: a nadrobiłeś zaległosci w przeczytaniu tych kliku stron spamu? do wieczora piszemy tylko o motoryzacji [br]Dopisany: 06 Luty 2010, 16:22_________________________________________________spadam zaraz na Avatara ja to będzie 50 zł wydane w błoto to bardzo się zdenerwuję i znowu bede musial sie dzis napic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi