Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Ja mam dziś żubry .. Wysłane z telewizora Note2
Kędzior Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 No oni patrzą najbardziej na spryski nic innego Sam na wiosnę już będę się oglądał za zderzakiem nowym bo na zimę szkoda Ja też miałem akcję w Gliwicach na A4 jadę o 1 w nocy a tu naglę koguty , ja już kur co prędkość ale na liczniku norma . Kontrola i wgl sprawdzili dokumenty i powodem kontroli jest spalona żarówka w przyczepce a no wlasnie ze nie prawda, patrza czy jest samopoziom, jest to bledne myslenie ze jak masz xenon to wystarcza spryski:wink:musi byc samopoziom niestety ten temat mam obcykany
stanley Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 No oni patrzą najbardziej na spryski nic innego Sam na wiosnę już będę się oglądał za zderzakiem nowym bo na zimę szkoda Ja też miałem akcję w Gliwicach na A4 jadę o 1 w nocy a tu naglę koguty , ja już kur co prędkość ale na liczniku norma . Kontrola i wgl sprawdzili dokumenty i powodem kontroli jest spalona żarówka w przyczepce a no wlasnie ze nie prawda, patrza czy jest samopoziom, jest to bledne myslenie ze jak masz xenon to wystarcza spryski:wink:musi byc samopoziom niestety ten temat mam obcykany Ty masz po prostu pecha
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 No to Kiedyś taką miałem ... Ale z cinquecento a jeszcze wczesniej 125p ... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka
stanley Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 to pewnie nigdy jej nie otworzyłeś, bo pewnie na sam widok okładki robiłeś :jerk:
ADAMJANA4 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 31.. Jest mobilizacja całego śląska w katowicach..
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 to pewnie nigdy jej nie otworzyłeś, bo pewnie na sam widok okładki robiłeś :jerk: Zdziwie cie ... w moim cinquecento raz wymieniłem sam klocki hamulcowe a raz termostat ... :thumbup: i działało... Wysłane z telewizora Note2
ucho.77 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 No to Kiedyś taką miałem ... http://img.tapatalk.com/d/13/10/28/e4yrymav.jpg Ale z cinquecento a jeszcze wczesniej 125p ... Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka a tak na poważnie to auta i dzwiek jego robi robote:slina:
stanley Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 31.. Jest mobilizacja całego śląska w katowicach.. a co, wojna idzie?
Arturoo Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 ......znowu....?? wysłane z one v
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Jest mobilizacja bo ktoś z sosnowca chce przyjechac do katowic i katowice budują mury obronne ... :D:D Wysłane z telewizora Note2
stanley Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 post roku nie wiem czy mam się czegoś bać, cieszyć czy ki uj...
Mario22 Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 post roku nie wiem czy mam się czegoś bać, cieszyć czy ki uj... Chyba współczuć koledze ... Wysłane z telewizora Note2
Rekomendowane odpowiedzi