oprych Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Sylwia juz opiernicza pączki powiedziała ze bardzo dobre pierwsze pytanie skąd mam pączki - kurw... jakby to był jakiś polski kawior
tomaszstn Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Pączusie były a ja tu w pieluchach muszę siedzieć
akjam Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Sylwia juz opiernicza pączki powiedziała ze bardzo dobre pierwsze pytanie skąd mam pączki - kurw... jakby to był jakiś polski kawior No nie kawior a ja nie pamiętam kiedy jadłem pączka! Pączusie były a ja tu w pieluchach muszę siedzieć addassko zjadł za Ciebie.
tomaszstn Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Smacznego, co nie zmienia faktu że wolałbym sam to zrobić
Michuu03 Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 hehehe spoko przyjmuje zamówienia jak co ale na większe ilości:d tak minimum po 10 heheh dobre rabaty będą a pączki muszza być dobre, bo nie są pompowane prochami:) na "tłusty czwartek" stosujemy jeszcze lepszą pradawną recepturę) noo apropo wiązki w drzwiach i kostkek, to tylko w 1 drzwiach nie były obramiane... pozostaje moduł komfortu? zoabczymy moze w ten wtorek następny co sie uda odczytać jak nei to trzeba bedzie rozbebeszyc moduł wysuszyc poczyscic mzoe to cos pomoze
akjam Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Ja bym obstawiał spocony moduł - tak jak mówiłm na spocie ale trzeba sprawdzic wszystko.
Multis Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Ja bym nie szukal dalej dopoki nie bedzie sucho Tapatalk
pajda Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 thx panowie i panie no wkońcu coś sie zaczyna dziać na tych katowicach oby tak dalej dzięki za pączka bardzo dobry, a i kebabik wyborny
oprych Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 ja i tak obstawiam ze to ta wiazka przeciez nie bedziesz mial tydzien otwartej fury jutro bier sie za rozbebeszenie Boczka i powypinaj wszystkie kostki posprawdzaj połączenia wyciagnij moduł komfortu na noc na 1 kaloryfer niech sie wypoci a potem poskladaj do kupy a juz na koniec komp
pajda Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Ja bym obstawiał spocony moduł - tak jak mówiłm na spocie ale trzeba sprawdzic wszystko. Może być wiązka kabli ale równie dobrze może być mikrostyk. Z tego co wiem drzwi od kierowcy gdy nie sa zamknięte a wciśnie się centralny to ich nie zablokuje ich, to chyba żeby kluczyków nie zatrzasnąć. Inne drzwi chyba po trzaśnięciu zamkneły by się ale nie kierowcy. Może ma zły sygnał z mikrostyku i wydaje mu się że ma otwarte drzwi. A niema problemów z lampkami tedy że mimo zamykania świeca się nadal? cytat i innego wątku
oprych Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 pajda poszlo pw wiecej odpowiednich nie znalazlem
pajda Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 pajda poszlo pw wiecej odpowiednich nie znalazlem widze ceny z d*py, to jest nie możliwe przecież ja ty robiłes to były kwoty 250-300 a teraz 500
oprych Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 rynek jest ruchowy jak czegos na gwalt nie potrzebujesz to jest tani a jak potrzebujesz to jest drogo pogadaj z sevesem
pajda Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 AUDI A4/S4 1.9 TDI 131KM QUATTRO, S-LINE Z NIEMIEC (3666341287) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Mario22 Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 AUDI A4/S4 1.9 TDI 131KM QUATTRO, S-LINE Z NIEMIEC (3666341287) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. w ogłoszeniu .... super ciekawe jak live:thumbup: Wysłane z telewizora Note2
Multis Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 I zapalniczka gratis Tapatalk
stanley Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 Ewenement nie tylko w Polsce ale i w całej Europie skórzana wentylowana trójramienna kierownica S-line
stanley Opublikowano 29 Października 2013 Opublikowano 29 Października 2013 mały pije z cyca, no to i ja zrobię sobie psyt
Rekomendowane odpowiedzi