oprych Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 A teraz pobity. sprawa do sądu o pobicie zadanie zadość uczynienia ze dzieci to musiałby oglądać ze gość się teraz boi. Dostanie kierowca BMW zawiasy zapłaci troszkę i się nauczy a jak się nie nauczy to trafi na takiego debila jak on który sprzeda mu kose między żeberka i się nauczy
RS Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Ja tez miałem taka sytuacje w DE jak na polskich numerach jeździłem to mi ruskie A4 b6 tez drogę zajechali i próbowali szybę wybić to dałem w długą i nie umieli mnie dogonić. Jak poszedłem na policję to nic nie dało sie zrobić bo z tego wszystkiego to nawet numerów nie pamietalem. Dzisiaj jak taki by wylazl ze swojego auta to bym go przejechał i zadzwonił po pogotowie i policję. Samoobrona. Wysłane z hajźla
Arturoo Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 też to dzisiaj widziałem.... Dlatego zamierzam kupić konkretny gaz pieprzowy i jak taki cfaniak podejdzie to dostanie konkretnie po oczach będąc z dzieckiem w aucie nie wiem ,czy bym się odważył użyć gazu ........wiatr......hmmmmmmmmm ale klucz do kół z tyłu jeździ od zawsze ze mną
oprych Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 no właśnie z tyłu ?! zanim byś wysiadł klapę otworzył to już ten typ by na tobie leżał i cie okładał bo by pomyślał ze go prowokujesz
Mario22 Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 http://demotywatory.pl/4253242/Kierowca-BMW-znowu-umacnia-stereotypy
Arturoo Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 no właśnie z tyłu ?! zanim byś wysiadł klapę otworzył to już ten typ by na tobie leżał i cie okładał bo by pomyślał ze go prowokujesz za moim fotelem
oprych Opublikowano 9 Grudnia 2013 Opublikowano 9 Grudnia 2013 tyle dobrze mam nadzieje ze kara będzie surowa dla tego typa ja pod kierownica wożę gazówkę właśnie na takich typów
akjam Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Siema! Jadę po jakiś gaz czy coś tam. Od takich to z daleka bo nie wiadomo na kogo trafisz! Na szczęście są wideo rejestratory i mogą ewentualnie pomóc w znalezieniu gościa i w dalszych czynnościach. I do zobaczenia na spocie. Kto dziś będzie?
Multis Opublikowano 10 Grudnia 2013 Opublikowano 10 Grudnia 2013 Ja się chyba nie wyrobie Akjam, w tychach mamy dobrego kebsa
Rekomendowane odpowiedzi