Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 znalazł się specjalista od kobiet :gwizdanie: no a jak Wiola w city się tak śliniła na mój widok że niemogłem się od niej odpędzić
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 znalazł się specjalista od kobiet :gwizdanie: no a jak Wiola w city się tak śliniła na mój widok że niemogłem się od niej odpędzić :polew: Chyba płakała :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Na pewno na spota przywiozę jakaś weselną :naughty: Rafał ja mam lepszy pomysł daj nam trasę jaką będzie twój brat jechał a skrzykniemy parę osób z forum i porobimy co jakiś czas zastawę :polew:
Adrenalina Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 znalazł się specjalista od kobiet :gwizdanie: no a jak Wiola w city się tak śliniła na mój widok że niemogłem się od niej odpędzić noooo , podobno moher na klacie musiałeś prezentować
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 znalazł się specjalista od kobiet :gwizdanie: no a jak Wiola w city się tak śliniła na mój widok że niemogłem się od niej odpędzić :polew: Chyba płakała :gwizdanie: płakała z radości że poznała kogoś takiego jak ja, niechwaliłem się ale mam od niej nr :gwizdanie:
Maxito Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Za niedługo brat się żeni więc się pobawię hehe załatw nam wejściówki Przywieziesz skrzynkę wódki i wchodzisz hehe ja raczej myślałem o wyniesieniu skrzynki wódki a nie o wnoszeniu :gwizdanie: jakiego alkoholu??? ja na bezsenność cierpię ;( chłop ci niedogadza czy coś :gwizdanie: powiem ci stapasz po bardzo ciekim lodzie a teraz pytanie nie wiecie może czy w internecie da sie oglądać tv np gale boksu i gdzie patrz a wiśniak miszka nawet sie nie porzegnał raptem tydzień tam mieszka a już przesiąkł
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Na pewno na spota przywiozę jakaś weselną :naughty: Rafał ja mam lepszy pomysł daj nam trasę jaką będzie twój brat jechał a skrzykniemy parę osób z forum i porobimy co jakiś czas zastawę :polew: Da się załatwić
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Dobra jednak spadam do wyra bo jestem wykończony do jutra
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Max pewnie że się da muhehehe wystarczy zapłacić muhehe a jak chcesz mieć tv w kompie to sobie zakup jakis tuner i będzie git trzym się Rafał [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 02:17_________________________________________________noi ciup wszyscy się wykruszyli ?
Adrenalina Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 kędzior, damy radę tylko 47 stron zostało
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 hehe nom i to mnie się podoba a nie jak inni... mięczaki
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 dobra mięczak idzie spać narta kurde walka chyba będzie rzeczywiście koło 6 jutro chyba nieidę do szkoły bo mam same wykłady Trzymaj się Maks
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 oczywiście nie czytam tego spamu... :gwizdanie: szkoda życia
stanley Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 oczywiście nie czytam tego spamu... :gwizdanie: szkoda życia nie czytaj, alkohol, d*py, alkohol i znowu d*py
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 oczywiście nie czytam tego spamu... :gwizdanie: szkoda życia też już nie nadrabiam jak mam zaległości
Rekomendowane odpowiedzi