Multis Opublikowano 13 Grudnia 2013 Opublikowano 13 Grudnia 2013 Chłopy, szukam ładnej A4 2003-2004 3.0 w manualu na połówkę chcesz zmieniać Nie dlamnie, ale twoje było brane pod uwage:kox:
Miszka82 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 :hi:to pospane mała już się wyspała
Miszka82 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Musti na przekimanie tutaj tani nocleg - mój ziomek to prowadzi Noclegi Pracownicze I Studenckie - Katowice, w Katowicach (ul. Korczaka 95)
musti Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Musti na przekimanie tutaj tani nocleg - mój ziomek to prowadzi Noclegi Pracownicze I Studenckie - Katowice, w Katowicach (ul. Korczaka 95) OK dziękował za info , truknę i zapytam Jak ktoś będzie chętny to można mini spota cyknąć
pajda Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 no psyt drineczek JAMESON no nie stety dzień bez reazania nie udało się pogrzebać z MCE - za dużo roboty w robocie ale pozytyw jest taki że dziś jeździłem nowym seatem leon tak wiem seat ale powiem że robi robote jest za***isty ! co wprawda był do dyspozycji 1,4 122KM ale bardzo mega pozytywne wrażenie z jazdy jak i wyglądu wew i zew
stanley Opublikowano 14 Grudnia 2013 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Ja ostatnio jeździłem rapidem i nową octavią i stwierdzam, że jest spora różnica w porównaniu tych dwóch aut do Golfa i Pasata na korzyść VW No ale widać też odzwierciedlenie w cenie na korzyść Skody
Rekomendowane odpowiedzi