ucho.77 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Mykam Jutro musze młodemu w koncu pokój skończyć
stanley Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 MykamJutro musze młodemu w koncu pokój skończyć jak trochę podrośnie, to sam sobie wykończy
musti Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 ja bym nie oddał........... żal był ale myślę że następny już zostanie i będzie służył
Kędzior Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 to psyt dawaj ojciec polewaj jutro na 7 więc dzisiaj wieczorem easy poza tym Pucek przyjeżdża swoim na oględziny to muszę być trzeźwy skasuj go podwojnie bedziemy miec na weekend hehehe w weekend skręcam szafki, więc do tego jakiś flakon wskazany pierdziel szafki, wbijaj na malowanie hehehe ---------- Post dopisany at 22:56 ---------- Poprzedni post napisany at 22:56 ---------- MykamJutro musze młodemu w koncu pokój skończyć to jak skonczysz u mlodego to dawaj do mnie hehe
Arturoo Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 ja bym nie oddał........... żal był ale myślę że następny już zostanie i będzie służył to się chwal ...., co upatrzyłeś ?
Majkel Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 Ucho, najlepszego!!! Szerokości na co dzień!!!
musti Opublikowano 19 Grudnia 2013 Opublikowano 19 Grudnia 2013 ja bym nie oddał........... żal był ale myślę że następny już zostanie i będzie służył to się chwal ...., co upatrzyłeś ? póki co nic po nowym roku coś się rozejrzę kolorowych
H4mm3R Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Ucho najlepszego :drinks: ---------- Post dopisany at 11:15 ---------- Poprzedni post napisany at 11:15 ----------
ucho.77 Opublikowano 20 Grudnia 2013 Opublikowano 20 Grudnia 2013 DZIĘKI PANY MykamJutro musze młodemu w koncu pokój skończyć to jak skonczysz u mlodego to dawaj do mnie hehe a alkoholu starczy:grin: bo u siebie już 2tygodnie sie już bawie z powodu braku czasu:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi