stanley Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Póki co herbata na kaszel ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- no i dwie herbatki weszły, połówka może być dzisiaj mało, bo już blisko pół z połowy nie ma
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Póki co herbata na kaszel ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- no i dwie herbatki weszły, połówka może być dzisiaj mało, bo już blisko pół z połowy nie ma Kurfa a ja za godzinę jadę do roboty Cały tydzień o suchym pysku.
stanley Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Póki co herbata na kaszel ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- no i dwie herbatki weszły, połówka może być dzisiaj mało, bo już blisko pół z połowy nie ma Kurfa a ja za godzinę jadę do roboty Cały tydzień o suchym pysku. wypiję jedną za CIebie:wink:
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Póki co herbata na kaszel ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- no i dwie herbatki weszły, połówka może być dzisiaj mało, bo już blisko pół z połowy nie ma Kurfa a ja za godzinę jadę do roboty Cały tydzień o suchym pysku. wypiję jedną za CIebie:wink: Myślę że musisz walnąć przynajmniej dwie
stanley Opublikowano 21 Grudnia 2013 Opublikowano 21 Grudnia 2013 Póki co herbata na kaszel ---------- Post dopisany at 21:28 ---------- Poprzedni post napisany at 20:53 ---------- no i dwie herbatki weszły, połówka może być dzisiaj mało, bo już blisko pół z połowy nie ma Kurfa a ja za godzinę jadę do roboty Cały tydzień o suchym pysku. wypiję jedną za CIebie:wink: Myślę że musisz walnąć przynajmniej dwie no problem
H4mm3R Opublikowano 22 Grudnia 2013 Opublikowano 22 Grudnia 2013 Ludzie to mają fantazje LANOS SSR specjalna wersja USA - perfekcyjny ! Tychy ? Tablica.pl Renault Megane Coupe 1996 1.6 (3793428257) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ---------- Post dopisany at 12:22 ---------- Poprzedni post napisany at 12:22 ----------
Rekomendowane odpowiedzi