OKO Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 za kilka minut losowanie grup MŚ 2012 Dobrze że nas to nie dotyczy :polew: :polew:
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Wszyscy widzę poszli do kościoła :gwizdanie: ledwo co wstałem dopiero Witomy śpiochu
Pucek Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Wszyscy widzę poszli do kościoła :gwizdanie: ledwo co wstałem dopiero Witomy śpiochu jeszcze bym spał, ale Miron mnie obudził że nie ma kto spamować
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Wszyscy widzę poszli do kościoła :gwizdanie: ledwo co wstałem dopiero Witomy śpiochu jeszcze bym spał, ale Miron mnie obudził że nie ma kto spamować :polew: Daj mu bana
stanley Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 jak to nie dotyczy ? pewnie znowu trafimy do "grupy śmierci"
OKO Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 stanley weź we wtorek vag`a. muszę sprawdzić czujnik g62 :wallbash: bo nie pokazuje temp mniejszej niż 30 st C. po całonocnym postoju wg mnie powinien pokazać mniej /temp. rzeczywistą/ poprawcie jeśli się myle?
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Dla nas każda grupa to grupa śmierci :polew:
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 stanley weź we wtorek vag`a. muszę sprawdzić czujnik g62 :wallbash: bo nie pokazuje temp mniejszej niż 30 st C. po całonocnym postoju wg mnie powinien pokazać mniej /temp. rzeczywistą/ poprawcie jeśli się myle? a jak to sprawdzasz ;>
OKO Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 stanley weź we wtorek vag`a. muszę sprawdzić czujnik g62 :wallbash: bo nie pokazuje temp mniejszej niż 30 st C. po całonocnym postoju wg mnie powinien pokazać mniej /temp. rzeczywistą/ poprawcie jeśli się myle? a jak to sprawdzasz ;> na klimatroniku po odpaleniu wchodzę na kanał 49 i 51. jest min 30st C i dopiero po przejechaniu kawałka ok 2 km zaczyna temp rosnąć i jest już ok
stanley Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ok, wezmę, nasz mistrz musi mi pokazać jak się tym bawić
OKO Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ok, wezmę, nasz mistrz musi mi pokazać jak się tym bawić Też przyjże się jego rączką :polew:
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 stanley weź we wtorek vag`a. muszę sprawdzić czujnik g62 :wallbash: bo nie pokazuje temp mniejszej niż 30 st C. po całonocnym postoju wg mnie powinien pokazać mniej /temp. rzeczywistą/ poprawcie jeśli się myle? a jak to sprawdzasz ;> na klimatroniku po odpaleniu wchodzę na kanał 49 i 51. jest min 30st C i dopiero po przejechaniu kawałka ok 2 km zaczyna temp rosnąć i jest już ok no bo ta wartość nie spada poniżej 30 :gwizdanie: :gwizdanie: zrobimy diagnozę na spocie byłeś już kilka razy więc możemy povagować
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 tylko ..oko1234 pamietaj żeby później ze spota nie odjeżdżać ostatni
OKO Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 stanley weź we wtorek vag`a. muszę sprawdzić czujnik g62 :wallbash: bo nie pokazuje temp mniejszej niż 30 st C. po całonocnym postoju wg mnie powinien pokazać mniej /temp. rzeczywistą/ poprawcie jeśli się myle? a jak to sprawdzasz ;> na klimatroniku po odpaleniu wchodzę na kanał 49 i 51. jest min 30st C i dopiero po przejechaniu kawałka ok 2 km zaczyna temp rosnąć i jest już ok no bo ta wartość nie spada poniżej 30 zrobimy diagnozę na spocie byłeś już kilka razy więc możemy povagować Kilka razy Już od częstochowy z wami marznę :gwizdanie: :kox: :gwizdanie: :gwizdanie:
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Krolu napisał że ta wartość nigdy nie spada poniżej 30st :gwizdanie:
OKO Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 tylko ..oko1234 pamietaj żeby później ze spota nie odjeżdżać ostatni Może nie będzie tak źle i bedzie działać co najmniej tak jak do tej pory ________________ Powinna spadać wg mnie[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 12:20_________________________________________________tylko na spota muszę podjechać z 5 h wcześniej żeby się silnik wystudził :polew:
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Krolu napisał że ta wartość nigdy nie spada poniżej 30st :gwizdanie: przynajmniej u mnie a diagnozowałem termostat g2 i g62 za pomocą VAG-a
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 siemka 4str spamu masakra ja oglądałem walkę na żywo, nom szkoda że nie było K.O ale walka i tak ładna, i tak jak obstawiałem była o 4 :> więc poszedłem spać dopiero o 5 więc nieposzedłem do szkoły dzisiaj bo niedałem rady muhehehehe
Rekomendowane odpowiedzi