Miszka82 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ale dziś wszyscy do ryja walą Ja robo do 22:00 Łącze się w bulu:wink: Nie ma źle, dyżur mam z domu więc się podlewam już od jakiegoś czasu jutro z rana Cię podjebie ---------- Post dopisany at 21:17 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ---------- Za kilka godzin beda zdjecia ucha Tapatalk dawaj jutro obczaję ---------- Post dopisany at 21:20 ---------- Poprzedni post napisany at 21:17 ---------- Widze sama śmietanka na forum zasiadła a jak wszystkie dzieciate to sylwek w doma...ale jak przystało na Katowickie do odcinki... Zawsze sikasz przez zapięty rozporek? Killer, Wąski, Ryba - YouTube lecimy
Arturoo Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 diman ......Ty mnie nie goń..........
diman Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Ja tu sobie sącze pomalutku z moją więc pyrsk
Multis Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 Pyrsk znów. Dobrze wchodzi... Tapatalk ---------- Post dopisany at 23:05 ---------- Poprzedni post napisany at 22:33 ---------- Ale dziś wszyscy do ryja walą Ja robo do 22:00 Szejker do malibu made by ucho.... Tapatalk
stanley Opublikowano 31 Grudnia 2013 Opublikowano 31 Grudnia 2013 to pyrsk, ja dzisiaj driny na szczęście dobrze wchodzi i zaraz uskuteczniam noworoczny seks
ucho.77 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 chlory.Ucho. Jak ? Tapatalk quwa łeb mi pęka:facepalm:nastepnym razem trza sie dogadac do jednego trunku:decayed:
Multis Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 chlory.Ucho. Jak ? Tapatalk quwa łeb mi pęka:facepalm:nastepnym razem trza sie dogadac do jednego trunku:decayed: A mi nic. Jak bym nic nie pil. Nie wiedziałem ze mieszanie bolsa z wyborowa jest zle Tapatalk ---------- Post dopisany at 12:01 ---------- Poprzedni post napisany at 12:00 ---------- Ale zawsze mozna sie doprawić. Zostal liter zubrowki Tapatalk
ucho.77 Opublikowano 1 Stycznia 2014 Opublikowano 1 Stycznia 2014 To mozna go dzis zrobic:decayed: ---------- Post dopisany at 12:45 ---------- Poprzedni post napisany at 12:14 ----------
Rekomendowane odpowiedzi