Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Katowice i okolice

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja mogę jechać ale pierwszy lepszy bar i robię przy nim postój :polew: :polew: :polew:

nie badz mietki co drugi staniemy :gwizdanie:

co 2 ale pijemy tak jak by co 100m :polew: [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 15:39_________________________________________________

Miron opowiadał, że robił 200 km na dzień na rowerze więc go nie bierzemy :evil: :evil: :evil:

chyba przed tv jak oglada tur de franssss :polew:

• Odpowiedzi 154.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• stanley

18907

• Kędzior

14855

• Miszka82

14549

• akjam

13789

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wypad rowerowy jak najbardziej :wink4: Nudziło mi się to byłem z kumplem pojeździć :kox: To nie Kelly's tylko Univega :tongue4:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 15:42_________________________________________________Gleba już jest bo trzepie jak cholera :no:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 15:43_________________________________________________Może we wtorek na spota przyjdziemy na rowerach :kox: I się napijemy przy okazji :naughty: :naughty:

Opublikowano

ja mam w swoim air rida, ledy z przody, ledy z tyłu i 27 biegów i skórzana tapicerkę :kox: :kox:

Opublikowano

na rowerek też bym wyskoczył ale gdzieś w góry żeby się zmachać ostro :good:

Opublikowano

Ja bym sobie wolał pozjeżdżać ze stoku na zimowych oponach... :evil:

A ja też mogę wrzucić moje zdjęcie na rowerze? :tongue4:

Opublikowano

ja mam w swoim air rida, ledy z przody, ledy z tyłu i 27 biegów i skórzana tapicerkę :kox: :kox:

RWD , FWD , AWD? :polew: :polew:

Rafał ja bym niedał rady chyba dojechać muhehehehe wymiękł bym już przy realu no max ikei :polew: :polew:

Kamil wrzucaj pośmiejemy się :decayed:

Opublikowano

jak będzie ciepło to można do brennej skoczyć nie daleko jest wyciąg krzesełkowy - wjeżdżasz na wyciągu z rowerem a potem smigasz w dól - sama przyjemności :evil: :evil:

Opublikowano

Ja na moim mam założone super szerokie micheliny więć trzyma sę super.

Opublikowano

Rafał ja bym niedał rady chyba dojechać muhehehehe wymiękł bym już przy realu no max ikei :polew: :polew:

Krolu ma nietypowo FWD - http://www.allegro.pl/item902696626_rowerek_trzykolowy_hudora_rx_1_poznan.html

:kox:

Opublikowano

RWD oczywiście :tongue4:

Ja na moim mam założone super szerokie micheliny więć trzyma sę super.

a ja wale na letnich :decayed:

Opublikowano

Cienias i potem się dziwisz że taka wiola płaczę na Twój widok :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 15:49_________________________________________________Mój jest w :quattro:

:polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

no, ale na jastrzębskich :polew:

Opublikowano

Krolu ma nietypowo FWD - http://www.allegro.pl/item902696626_rowerek_trzykolowy_hudora_rx_1_poznan.html

:kox:

ej ja mam taki :embarrassed: hehehe pożycze od siostry muhehee

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:
Opublikowano

:foch:

ide szukac kolegow gdzie indziej... :naughty::polew:

Opublikowano

a ja mam rower za 300zł a jeździ ja wasze za 5000zł no i tylko seria to jest :gwizdanie:

Opublikowano

Rafał mam mega super bojler i Wioli napewno się spodobał tylko się pewnie przy was wstydziła mi dac nr albo takie maja zasady że niemoże dawać w pracy mogłem poczekać aż skończy prace wtedy by mi dała napewno, nr telefonu oczywiścię :gwizdanie:

ja mam jescze rower w komuni JOKO :polew: i śmiga elegancko

Opublikowano

to jedz do tarnowskich gor :tongue4:

Opublikowano

:foch:

ide szukac kolegow gdzie indziej... :naughty::polew:

no zostań my cie przecież lubimy :gwizdanie: :gwizdanie: :good:

Opublikowano

a ja mam rower za 300zł a jeździ ja wasze za 5000zł no i tylko seria to jest :gwizdanie:

dobrze gadasz to jest to samo co z furami, na c**j mi b7 jak b5 też jeździ :polew: