Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja mogę jechać ale pierwszy lepszy bar i robię przy nim postój :polew: nie badz mietki co drugi staniemy :gwizdanie: co 2 ale pijemy tak jak by co 100m [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 15:39_________________________________________________ Miron opowiadał, że robił 200 km na dzień na rowerze więc go nie bierzemy :evil: chyba przed tv jak oglada tur de franssss
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Wypad rowerowy jak najbardziej Nudziło mi się to byłem z kumplem pojeździć To nie Kelly's tylko Univega [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 15:42_________________________________________________Gleba już jest bo trzepie jak cholera [br]Dopisany: 07 Luty 2010, 15:43_________________________________________________Może we wtorek na spota przyjdziemy na rowerach I się napijemy przy okazji :naughty:
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja mam w swoim air rida, ledy z przody, ledy z tyłu i 27 biegów i skórzana tapicerkę :kox:
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 na rowerek też bym wyskoczył ale gdzieś w góry żeby się zmachać ostro
bakuś Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja bym sobie wolał pozjeżdżać ze stoku na zimowych oponach... A ja też mogę wrzucić moje zdjęcie na rowerze?
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja mam w swoim air rida, ledy z przody, ledy z tyłu i 27 biegów i skórzana tapicerkę :kox: RWD , FWD , AWD? :polew: Rafał ja bym niedał rady chyba dojechać muhehehehe wymiękł bym już przy realu no max ikei :polew: Kamil wrzucaj pośmiejemy się
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 na rowerek też bym wyskoczył ale gdzieś w góry żeby się zmachać ostro jak będzie ciepło to można do brennej skoczyć nie daleko jest wyciąg krzesełkowy - wjeżdżasz na wyciągu z rowerem a potem smigasz w dól - sama przyjemności :evil:
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Ja na moim mam założone super szerokie micheliny więć trzyma sę super.
bakuś Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja mam w swoim air rida, ledy z przody, ledy z tyłu i 27 biegów i skórzana tapicerkę :kox: RWD , FWD , AWD? :polew: Rafał ja bym niedał rady chyba dojechać muhehehehe wymiękł bym już przy realu no max ikei :polew: Krolu ma nietypowo FWD - http://www.allegro.pl/item902696626_rowerek_trzykolowy_hudora_rx_1_poznan.html
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja mam w swoim air rida, ledy z przody, ledy z tyłu i 27 biegów i skórzana tapicerkę :kox: RWD , FWD , AWD? :polew: Rafał ja bym niedał rady chyba dojechać muhehehehe wymiękł bym już przy realu no max ikei :polew: RWD oczywiście Ja na moim mam założone super szerokie micheliny więć trzyma sę super. a ja wale na letnich
Bulczas Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja mam w swoim air rida, ledy z przody, ledy z tyłu i 27 biegów i skórzana tapicerkę :kox: RWD , FWD , AWD? :polew: Rafał ja bym niedał rady chyba dojechać muhehehehe wymiękł bym już przy realu no max ikei :polew: Cienias i potem się dziwisz że taka wiola płaczę na Twój widok :polew:[br]Dopisany: 07 Luty 2010, 15:49_________________________________________________Mój jest w :polew: :polew:
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A ja też mogę wrzucić moje zdjęcie na rowerze? no, ale na jastrzębskich
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 ja mam w swoim air rida, ledy z przody, ledy z tyłu i 27 biegów i skórzana tapicerkę :kox: RWD , FWD , AWD? :polew: Rafał ja bym niedał rady chyba dojechać muhehehehe wymiękł bym już przy realu no max ikei :polew: Krolu ma nietypowo FWD - http://www.allegro.pl/item902696626_rowerek_trzykolowy_hudora_rx_1_poznan.html ej ja mam taki hehehe pożycze od siostry muhehee
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A ja też mogę wrzucić moje zdjęcie na rowerze? no, ale na jastrzębskich :polew: :polew: :polew: :polew:
bakuś Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A ja też mogę wrzucić moje zdjęcie na rowerze? no, ale na jastrzębskich ide szukac kolegow gdzie indziej...
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 a ja mam rower za 300zł a jeździ ja wasze za 5000zł no i tylko seria to jest :gwizdanie:
Kędzior Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 Rafał mam mega super bojler i Wioli napewno się spodobał tylko się pewnie przy was wstydziła mi dac nr albo takie maja zasady że niemoże dawać w pracy mogłem poczekać aż skończy prace wtedy by mi dała napewno, nr telefonu oczywiścię :gwizdanie: ja mam jescze rower w komuni JOKO i śmiga elegancko
diman Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 na rowerek też bym wyskoczył ale gdzieś w góry żeby się zmachać ostro to jedz do tarnowskich gor
krolu Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 A ja też mogę wrzucić moje zdjęcie na rowerze? no, ale na jastrzębskich ide szukac kolegow gdzie indziej... no zostań my cie przecież lubimy :gwizdanie: :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2010 Opublikowano 7 Lutego 2010 a ja mam rower za 300zł a jeździ ja wasze za 5000zł no i tylko seria to jest :gwizdanie: dobrze gadasz to jest to samo co z furami, na c**j mi b7 jak b5 też jeździ
Rekomendowane odpowiedzi