Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 gadał ktoś dziś ze Staśkiem ? posłałem mu eske ale bez odzewu ma mailu też cisza
ucho.77 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 gadał ktoś dziś ze Staśkiem ? posłałem mu eske ale bez odzewu ma mailu też cisza gadał żyję
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 gadał ktoś dziś ze Staśkiem ? posłałem mu eske ale bez odzewu ma mailu też cisza gadał żyję czyli ma mnie w d*pie
ucho.77 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 oj tam od razu w d*pie ---------- Post dopisany at 21:52 ---------- Poprzedni post napisany at 21:51 ---------- Artur dostałeś pv:wink: ---------- Post dopisany at 22:01 ---------- Poprzedni post napisany at 21:52 ---------- http://www.youtube.com/watch?v=X7s509jcVLU#t=135:banan:
pajda Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 gadał ktoś dziś ze Staśkiem ? posłałem mu eske ale bez odzewu ma mailu też cisza zarobiony synek jest , a ty pewnie z pierdołom do niego
stanley Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 gadał ktoś dziś ze Staśkiem ? posłałem mu eske ale bez odzewu ma mailu też cisza sorki Miszka, zajob miałem jak nie wiem ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- ja dziś lecę w innym temacie dobry kawałek
pajda Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 w końcu reza do serii ciekawe ile mu to zajmie ,
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 gadał ktoś dziś ze Staśkiem ? posłałem mu eske ale bez odzewu ma mailu też cisza sorki Miszka, zajob miałem jak nie wiem ---------- Post dopisany at 22:12 ---------- Poprzedni post napisany at 22:11 ---------- ja dziś lecę w innym temacie dobry kawałek ad1 kiedy dałbyś rade to chycić najszybciej bo jest ciśnienie ad 2 no wałek dobry jaki i cały Fred ---------- Post dopisany at 22:15 ---------- Poprzedni post napisany at 22:15 ---------- ad1 to dal mojej mamuśki
Miszka82 Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 w końcu reza do serii ciekawe ile mu to zajmie , BOSE daje radę fc**j oglądałem te zice dziś w Lubinie ale tylko dlatego:facepalm:, że się z kolesiem umówiłem - fajne z 1k sporty z a6c6 skóra i alkantara myślę okazja nie biorę* *uzasadnienie mój trup ma zrobić 5k rocznie, szkoda siana tym bardziej, że nim nie jeżdżę, dojeżdżę dziada do śmierci i wtedy za to co miałech dociepnąć do trupa kupie zdrowe b6 albo będę taki zarobiony, że z ingolstadt eReSe wciągnę
pajda Opublikowano 7 Lutego 2014 Opublikowano 7 Lutego 2014 w końcu reza do serii ciekawe ile mu to zajmie , BOSE daje radę fc**j oglądałem te zice dziś w Lubinie ale tylko dlatego:facepalm:, że się z kolesiem umówiłem - fajne z 1k sporty z a6c6 skóra i alkantara myślę okazja nie biorę* *uzasadnienie mój trup ma zrobić 5k rocznie, szkoda siana tym bardziej, że nim nie jeżdżę, dojeżdżę dziada do śmierci i wtedy za to co miałech dociepnąć do trupa kupie zdrowe b6 albo będę taki zarobiony, że z ingolstadt eReSe wciągnę moje będzie wtedy miało milion kilometer i bedzie na MEGA EXCLUSIVE wypasie więc mogę je sprzedać a sobie kupie B10
Rekomendowane odpowiedzi