Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 f*ck... ;( :polew: hehe no właśnie także musisz uważać
akjam Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kanar to chyba potwierdza się moje zajęcze stwierdzenie jakie stwierdzenie bo chyba ominąłem pare stron spamu pamiętasz kiedyś tych kolesi co biegali (skakali) po parkingu? i co wtedy powiedziałem o kondycji i szybkości zajączka? :polew: :polew: [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 14:48_________________________________________________ i już po pracy :> Ale Ci dobrze! Ja jeszcze ponad 5 godzin musze tu siedzieć! jak bym zarabiał tyle co ty to też bym mógł siedzieć jeszcze z 5godz tAAA...
Bulczas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 No tak jak ostatnio jakos. Krolu weźmiesz dla mnie tego windowsa xp
OKO Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 Kanar to chyba potwierdza się moje zajęcze stwierdzenie jakie stwierdzenie bo chyba ominąłem pare stron spamu pamiętasz kiedyś tych kolesi co biegali (skakali) po parkingu? i co wtedy powiedziałem o kondycji i szybkości zajączka? [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 14:48_________________________________________________ i już po pracy :> Ale Ci dobrze! Ja jeszcze ponad 5 godzin musze tu siedzieć! jak bym zarabiał tyle co ty to też bym mógł siedzieć jeszcze z 5godz Rafał o której mniej więcej będziesz? :polew: [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 15:00_________________________________________________Krolu i pamiętaj o mnie i Vagowaniu plissssssss
Kędzior Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 No tak jak ostatnio jakos. Krolu weźmiesz dla mnie tego windowsa xp jak chcesz Xp to mogę ci nagrać
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 No tak jak ostatnio jakos. Krolu weźmiesz dla mnie tego windowsa xp dobrze ze przypomniałeś...
Bulczas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 No tak jak ostatnio jakos. Krolu weźmiesz dla mnie tego windowsa xp jak chcesz Xp to mogę ci nagrać Krolu ma orginalnego No tak jak ostatnio jakos. Krolu weźmiesz dla mnie tego windowsa xp dobrze ze przypomniałeś... Luzik
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 raczej mnie dzisiaj nie będzie... :gwizdanie:
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 raczej mnie dzisiaj nie będzie... :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 15:53_________________________________________________
Bulczas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 raczej mnie dzisiaj nie będzie... :gwizdanie: Twoje APU na wieść o przyjeździe do k-ce odmówiło posłuszeństwa
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 raczej mnie dzisiaj nie będzie... :gwizdanie: [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 15:53_________________________________________________ ale sobie grabisz KOLEGO [br]Dopisany: 09 Luty 2010, 15:57_________________________________________________ raczej mnie dzisiaj nie będzie... :gwizdanie: Twoje APU na wieść o przyjeździe do k-ce odmówiło posłuszeństwa moje jak nie jedzie to i tak jeździ lepiej niż Twój gnojowóz
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 To już wiem czemu dziś Cię nie będzie nie no, Kędziora przynajmniej nikt nie będzie wk***iał poważnie, wpadł bym ale leje mi się z nosa i fatalnie się czuję
stanley Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ja dojadę dop was Krolu zainstalujesz mi na lapie vaga ? i przeprowadzisz szybki kurs.... :gwizdanie:
krolu Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 ja dojadę dop was Krolu zainstalujesz mi na lapie vaga ? i przeprowadzisz szybki kurs.... :gwizdanie: no nie wiem... :mysli: :mysli:
Bulczas Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 To już wiem czemu dziś Cię nie będzie nie no, Kędziora przynajmniej nikt nie będzie wk***iał poważnie, wpadł bym ale leje mi się z nosa i fatalnie się czuję Spoko to wracaj do zdrowia I szykuj się na piątek bo chyba wpanę na gliwice
miron78 Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 To już wiem czemu dziś Cię nie będzie nie no, Kędziora przynajmniej nikt nie będzie wk***iał poważnie, wpadł bym ale leje mi się z nosa i fatalnie się czuję Spoko to wracaj do zdrowia I szykuj się na piątek bo chyba wpanę na gliwice
Pucek Opublikowano 9 Lutego 2010 Opublikowano 9 Lutego 2010 To już wiem czemu dziś Cię nie będzie nie no, Kędziora przynajmniej nikt nie będzie wk***iał poważnie, wpadł bym ale leje mi się z nosa i fatalnie się czuję Spoko to wracaj do zdrowia I szykuj się na piątek bo chyba wpanę na gliwice noo najwyższy czas żebyś wpadł, jeszcze jak by ten dres wpadł to też było by miło
Rekomendowane odpowiedzi