stanley Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 dobieranie po VINie w kilku letnim aucie jest tylko początkiem dodatkowo Ty masz perłę, a jak auto było już wcześniej lakierowane to robi się wesoło BTW Trzeba było oddać do ASO ---------- Post dopisany at 22:53 ---------- Poprzedni post napisany at 22:52 ---------- Najwyżej poprawi to juz nie moja brocha tylko jego Tylko chodzi mój czas kto Ci to lakierował ?
stanley Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Pan Krzysztof Wy mi go polecilisci zderzak miałeś na aucie zamontowany jak to porównywałeś ?
oprych Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Lotkę porównywałem i juz mi coś podpadlo Ale pan Krzysztof twierdzi ze jest ok a nawet super ok ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- Listwe zderzaka również malował to już w ogóle jak mój ori kolor jest taki piękny jak ten pomalowany to szczerze mam ładnie za***any lakier ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- A i on powiedz ze to nie on malował tylko jakiś typek A już nie mowie ile mnie skasowal za 3 elementy
stanley Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Lotkę porównywałem i juz mi coś podpadlo Ale pan Krzysztof twierdzi ze jest ok a nawet super ok ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- Listwe zderzaka również malował to już w ogóle jak mój ori kolor jest taki piękny jak ten pomalowany to szczerze mam ładnie za***any lakier ciężko coś powiedzieć nie widząc, w robocie oceniam kolor po zamontowaniu części na aucie
akjam Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Lotkę porównywałem i juz mi coś podpadlo Ale pan Krzysztof twierdzi ze jest ok a nawet super ok ---------- Post dopisany at 23:01 ---------- Poprzedni post napisany at 22:58 ---------- Listwe zderzaka również malował to już w ogóle jak mój ori kolor jest taki piękny jak ten pomalowany to szczerze mam ładnie za***any lakier ---------- Post dopisany at 23:03 ---------- Poprzedni post napisany at 23:01 ---------- A i on powiedz ze to nie on malował tylko jakiś typek A już nie mowie ile mnie skasowal za 3 elementy Ile?
oprych Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 550 ze względu na kolor ze to jakiś inny no UJ zapłaciłem Ale jak się okaże że jednak jest spitolona robota to ostatni raz u niego cokolwiek robiłem ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- Już ochłonąłem ale jak już sam Kuba mi powiedział ze jest inny no to chyba we dwoje ślepi nie jesteśmy Rozumiem ze światło dzienne jest inne niż z latarki telefonu ale...
turzol Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Danego kodu lakieru jest kilka odcieni. Przykładowo jak malowałem zderzak z S4 gość mi pokazał wzornik gdzie dla mojego lakieru o kodzie LZ9W było 5 odcieni . Lakiernik dobierał więc wg wzornika
akjam Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 No dokładnie. Tak jak mówiłem wyżej. U mnie tak dobierałi jak dobrze pamiętam to było aż 7 wzorników.
stanley Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 czasami jest nawet 11 odcieni a jak auto było wcześniej lakierowane, to już w ogóle przeyebane spadam spać
oprych Opublikowano 8 Maja 2014 Opublikowano 8 Maja 2014 Nie pozostaje nic innego tylko czekać aż zamontuje - jak będzie inny to reklamacja
pajda Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 Nie pozostaje nic innego tylko czekać aż zamontuje - jak będzie inny to reklamacja no i po raz kolejny potwierdzają się słowa że lepiej dołożyć i kupić na s-line i wypasie
H4mm3R Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 550 ze względu na kolor ze to jakiś inny no UJ zapłaciłem Ale jak się okaże że jednak jest spitolona robota to ostatni raz u niego cokolwiek robiłem ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- Już ochłonąłem ale jak już sam Kuba mi powiedział ze jest inny no to chyba we dwoje ślepi nie jesteśmy Rozumiem ze światło dzienne jest inne niż z latarki telefonu ale... I to ma być dużo za trzy elementy ciesz się że tanio zapłaciłeś za malowanie w innym odcieniu ---------- Post dopisany at 08:31 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ----------
oprych Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 550 ze względu na kolor ze to jakiś inny no UJ zapłaciłem Ale jak się okaże że jednak jest spitolona robota to ostatni raz u niego cokolwiek robiłem ---------- Post dopisany at 23:10 ---------- Poprzedni post napisany at 23:07 ---------- Już ochłonąłem ale jak już sam Kuba mi powiedział ze jest inny no to chyba we dwoje ślepi nie jesteśmy Rozumiem ze światło dzienne jest inne niż z latarki telefonu ale... I to ma być dużo za trzy elementy ciesz się że tanio zapłaciłeś za malowanie w innym odcieniu ---------- Post dopisany at 08:31 ---------- Poprzedni post napisany at 08:30 ---------- Nie będę komentował twojej wypowiedzi
akjam Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 550 ze względu na kolor ze to jakiś inny no UJ zapłaciłem [...] No to chyba nie tak sporo jak za 3 elementy.
oprych Opublikowano 9 Maja 2014 Opublikowano 9 Maja 2014 ale jakie elementy no nie mow mi ze lotke sie liczy jak zderzak dobra nie ważne mega promocja jak UJ ale ...
Rekomendowane odpowiedzi