PiterA4 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 jo chyba wpadna jak zwykle kolo go sporta czy cos sie zmienilo bo downo mie nie bylo:facepalm:
stanley Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 jo chyba wpadna jak zwykle kolo go sporta czy cos sie zmienilo bo downo mie nie bylo:facepalm: 1wszy post
PiterA4 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 jo chyba wpadna jak zwykle kolo go sporta czy cos sie zmienilo bo downo mie nie bylo:facepalm: 1wszy post kuzwa zalecialo moderatorem
akjam Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Mnie nie będzie. W drodze do stolicy - jem obiad w Polichnie.
pajda Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Mnie nie będzie. W drodze do stolicy - jem obiad w Polichnie. bier schabowy po kowalsku obstawiam że całego nie zjesz nie wiem czy się wyrobie na spota, wóz jeszcze na podnośniku a jeszcze castorame musze dziś zaliczyć
oprych Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Będę Pajda jak będziesz weź kompa jak możesz Bo ja oszaleje z tym centralnym zamkiem
oprych Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 A ten zaś z tym busem wyskoczył Stan będziesz??? ---------- Post dopisany at 17:50 ---------- Poprzedni post napisany at 17:50 ---------- Ławeczka?
sławko Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 będę to widzimy się na dolinie Jedziesz przez dolina w Mysłowicach? Jak ja to może poczekocie na mie przy biedronce :-D
stanley Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 będę to widzimy się na dolinie Jedziesz przez dolina w Mysłowicach? Jak ja to może poczekocie na mie przy biedronce :-D ja jadę z Kato
PiterA4 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 dzieki za spota mom nadzieja ze czesciej byda na nich:wink:
oprych Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 dzięki za spota human - furka chciałem poupalać ale przeraziły mnie te zegary sławko - zebra robi wrażenie ale ( zaklej te uszy) 4rings - bierz odemnie moje 18 jako chcesz to ci i zawias sprzedam Pajda pierwsza bumela
Rekomendowane odpowiedzi