stanley Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Ja przezdwa dni piłem herbatę zamiast, dzisiaj już mam piwko
pajda Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 pajda - jak diagnoza furaka że 2 pompowtryski są do wymiany
pajda Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Ja przezdwa dni piłem herbatę zamiast, dzisiaj już mam piwko byłeś wkońcu u juga na tego grilla? dziś 2-ga trasa na kole? ile km zrobionych ? ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- pewne ?a jak ten dwumas no pewne a co do dmumasa to go powoli też bierze ale jeszcze na sezon , dwa starczy zależy jak kto jeździ
stanley Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Ja przezdwa dni piłem herbatę zamiast, dzisiaj już mam piwko byłeś wkońcu u juga na tego grilla? dziś 2-ga trasa na kole? ile km zrobionych ? ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- pewne ?a jak ten dwumas no pewne a co do dmumasa to go powoli też bierze ale jeszcze na sezon , dwa starczy zależy jak kto jeździ możesz podejrzeć wszystko na endomondo lajtowo 16 km w 45min po parku ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- byłem wczoraj w yugo, za pierwszym razem mi lepiej smakowało, ale i tak dobre sosiki pierwsza klasa
pajda Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Ja przezdwa dni piłem herbatę zamiast, dzisiaj już mam piwko byłeś wkońcu u juga na tego grilla? dziś 2-ga trasa na kole? ile km zrobionych ? ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- pewne ?a jak ten dwumas no pewne a co do dmumasa to go powoli też bierze ale jeszcze na sezon , dwa starczy zależy jak kto jeździ możesz podejrzeć wszystko na endomondo lajtowo 16 km w 45min po parku ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- byłem wczoraj w yugo, za pierwszym razem mi lepiej smakowało, ale i tak dobre sosiki pierwsza klasa a podejrze sobie endomondo no no proszę proszę dobra średnia prędkosć i max też wysoki
stanley Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Ja przezdwa dni piłem herbatę zamiast, dzisiaj już mam piwko byłeś wkońcu u juga na tego grilla? dziś 2-ga trasa na kole? ile km zrobionych ? ---------- Post dopisany at 22:33 ---------- Poprzedni post napisany at 22:31 ---------- pewne ?a jak ten dwumas no pewne a co do dmumasa to go powoli też bierze ale jeszcze na sezon , dwa starczy zależy jak kto jeździ możesz podejrzeć wszystko na endomondo lajtowo 16 km w 45min po parku ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:47 ---------- byłem wczoraj w yugo, za pierwszym razem mi lepiej smakowało, ale i tak dobre sosiki pierwsza klasa a podejrze sobie endomondo no no proszę proszę dobra średnia prędkosć i max też wysoki potraktowałem to dzisiaj jako mały rozruch PS. ale te spodenki zdały egzamin
pajda Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Co tam słychować u Was? nie nadrabiasz spamu ?? wszytko pisze
akjam Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Nie miałem czasu bo od piątku byłem na rajdzie w Mikołajkach a później pojechałem do stolicy i wieczorem dziś powrót. Widzę, że stawiacie na Sport:naughty:
stanley Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Nie miałem czasu bo od piątku byłem na rajdzie w Mikołajkach a później pojechałem do stolicy i wieczorem dziś powrót. Widzę, że stawiacie na Sport:naughty: cały czas
Rekomendowane odpowiedzi