OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 z/w za dużo nie piszcie ok czekam :polew: __________________________ Siema kanar hakerze
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 z tego kompa juz mnie oczy bolą :gwizdanie: musze z 2 dni urlopu pochytać
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 standard, dobra ide spać narazie dziewczynki ee ty pipko jedna Ej nie tak dosłownie :polew:
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 jedno pamiętam, że sie najebałem i wyzwałem kilku od pedałów ale chyba mnie lubią i wiedzą, że po pijaku mówie prawdę :> i za to mnie cenią :polew: No chyba, że tak... :good: :polew: :polew: p.s. Pomóżcie koledze! :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_czy_dokladka_sline_sie_zmiesci-t117042.0.html;topicseen nie wysyłaj na bani ludzi na techniczny , bo kropki polecą Keżor dobrze mówi hehe takie rzeczy to do godziny 21 się pokazuję :polew: po 21 obowiązuje tylko techniczny ale KO :polew:
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 jedno pamiętam, że sie najebałem i wyzwałem kilku od pedałów ale chyba mnie lubią i wiedzą, że po pijaku mówie prawdę :> i za to mnie cenią :polew: No chyba, że tak... :good: :polew: :polew: p.s. Pomóżcie koledze! :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_czy_dokladka_sline_sie_zmiesci-t117042.0.html;topicseen nie wysyłaj na bani ludzi na techniczny , bo kropki polecą Keżor dobrze mówi hehe takie rzeczy to do godziny 21 się pokazuję :polew: po 21 obowiązuje tylko techniczny ale KO :polew: właśnie, a juz myslalem co mu odpisać
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 z tego kompa juz mnie oczy bolą :gwizdanie: musze z 2 dni urlopu pochytać na kiedy jutro i piątek?
stanley Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 widzę żę elita sie bawi siema Max podobno z Kędziorem jeda laskę bierzecie i wszystko juz dogadane
keżor Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 widzę żę elita sie bawi dowiedziałeś sie wkońcu co tam za silnior siedzi w tym kuzynowozie ?
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 widzę żę elita sie bawi otwieraj to piwo Max i nie świruj pawiana :polew:
Kanar Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 fest 5 minut mnie nie ma i znów cała strona spamu byłem dziś w Jaworznie w fashion house i nuda taka że szkoda gadać :/ Uwaga - podczas pisania wysłano 6 odpowiedzi, może chcesz przejrzeć swoją wiadomość? no dajcie spokój
Maxito Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 widzę żę elita sie bawi dowiedziałeś sie wkońcu co tam za silnior siedzi w tym kuzynowozie ? 1.9 116
keżor Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 keżora awatar mnie rozwala :polew: no , fajny film
Kędzior Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 widzę żę elita sie bawi siema Max podobno z Kędziorem jeda laskę bierzecie i wszystko juz dogadane hehe tak Max ma walić w oko... :polew:
akjam Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 jedno pamiętam, że sie najebałem i wyzwałem kilku od pedałów ale chyba mnie lubią i wiedzą, że po pijaku mówie prawdę :> i za to mnie cenią :polew: No chyba, że tak... :good: :polew: :polew: p.s. Pomóżcie koledze! :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_czy_dokladka_sline_sie_zmiesci-t117042.0.html;topicseen nie wysyłaj na bani ludzi na techniczny , bo kropki polecą :naughty: No ale kolega potrzebuje pomocy! Widzę, żenad filmikiem się napracował... :gwizdanie: :gwizdanie: :polew: :polew:
keżor Opublikowano 10 Lutego 2010 Autor Opublikowano 10 Lutego 2010 widzę żę elita sie bawi dowiedziałeś sie wkońcu co tam za silnior siedzi w tym kuzynowozie ? 1.9 116 niech przyjedzie na spot , bo mi sie wydaje , że jednak dobrze usłyszałem
OKO Opublikowano 10 Lutego 2010 Opublikowano 10 Lutego 2010 jedno pamiętam, że sie najebałem i wyzwałem kilku od pedałów ale chyba mnie lubią i wiedzą, że po pijaku mówie prawdę :> i za to mnie cenią :polew: No chyba, że tak... :good: :polew: :polew: p.s. Pomóżcie koledze! :gwizdanie: http://www.a4-klub.pl/smf/all_b6_czy_dokladka_sline_sie_zmiesci-t117042.0.html;topicseen nie wysyłaj na bani ludzi na techniczny , bo kropki polecą :naughty: No ale kolega potrzebuje pomocy! Widzę, żenad filmikiem się napracował... :gwizdanie: :gwizdanie:w: :polew: :polew: Ale to ustawienie kamery :polew: chciałbym mieć takie problemy z OKOwozem :polew:
Rekomendowane odpowiedzi