Wujek-West28 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Stanley jesteś wstanie zdobyć pełen serwis tzn opis
Miszka82 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Multis mam ten moduł dla Ciebie jakoś popołudniu Ci go podrzucę tylko ogarne ten j**any sufit cała prawda o wewnętrznym pakiecie s-line http://zapodaj.net/16404539fd6f9.jpg.html Edytowane 21 Września 2014 przez Miszka82
akjam Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Jedziesz plastiki na czarno szprejem?
Miszka82 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Akjam zakupy na forum brakowało 2 słupków i Ucho podrezał do czasu zakupu - ale pewnie tak już zostanie
Miszka82 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Psyyt. Miszka. Jaki moduł? jest, dziś nie dałem rady, sorry jak robisz jutro to Ci podrzucę i wyslij mi swój nr na pw bo przejebałem wczoraj telefon Psyyt. Miszka. Jaki moduł? jest, dziś nie dałem rady, sorry jak robisz jutro to Ci podrzucę i wyslij mi swój nr na pw bo przejebałem wczoraj telefon a k**wa no taki co mi Ucho wczoraj dał - chyba od Soprana
pajda Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 http://katowice.webcamera.pl/ co tam się dzieje
Multis Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 Psyyt. Miszka. Jaki moduł?jest, dziś nie dałem rady, sorry jak robisz jutro to Ci podrzucę i wyslij mi swój nr na pw bo przejebałem wczoraj telefon Psyyt. Miszka. Jaki moduł?jest, dziś nie dałem rady, sorry jak robisz jutro to Ci podrzucę i wyslij mi swój nr na pw bo przejebałem wczoraj telefon a k**wa no taki co mi Ucho wczoraj dał - chyba od SopranaOk. Pw
oprych Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 tak multis mój ten moduł z lusterek nadal wali brzęczenie z tego modułu od tych 2 przekaźników tych białych jakbyś mógł zerknąć jeszcze raz na niego sprawdzaliśmy u ucha w aucie tak samo brzęczy a ten jego u mnie zero odgłosów podejrzewam ze to przez to ze silniczki miałem wcześniej pod sterowanie lusterek i dostały po d*pie - instalacje wymieniłem na grubsza a i nie wie, czy Miszka ma cały pakiet dla Ciebie czyli moduł i obudowę - nie wiem czy ci ucho o tym gadał jakbyś mógł przerobić te kabelki żeby go wpakować do tego pudełeczka wszystkie koszty pokryje tych nowych przekaźników i całej twojej pracy
Multis Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 tak multis mój ten moduł z lusterek nadal wali brzęczenie z tego modułu od tych 2 przekaźników tych białych jakbyś mógł zerknąć jeszcze raz na niego sprawdzaliśmy u ucha w aucie tak samo brzęczy a ten jego u mnie zero odgłosów podejrzewam ze to przez to ze silniczki miałem wcześniej pod sterowanie lusterek i dostały po d*pie - instalacje wymieniłem na grubsza a i nie wie, czy Miszka ma cały pakiet dla Ciebie czyli moduł i obudowę - nie wiem czy ci ucho o tym gadał jakbyś mógł przerobić te kabelki żeby go wpakować do tego pudełeczka wszystkie koszty pokryje tych nowych przekaźników i całej twojej pracy Opanujemy, ino lekka niewyróba Ale dam rady. Jeszcze mi sie kurwin w domu zachciało dwóch routerów na dwie częstotliwośći i zaś se niedziele zawaliłem...
Miszka82 Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 ja mam jakąś białą puszkę z dziurami
Multis Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 ja mam jakąś białą puszkę z dziurami
pajda Opublikowano 21 Września 2014 Opublikowano 21 Września 2014 ZWYCIĘSTWO !!! :banan: :banan: :banan: :banan: :banan:
Rekomendowane odpowiedzi