Kędzior Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) Miszka ty stary alkoholiku najlepszego wiem że spóźnione ale szczere Edytowane 6 Października 2014 przez Kędzior
KoJ@K Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Panowie ktos jakis dobry i skuteczny preparat do plukania ukladu chlodzenia z oleju ??
oprych Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 To trudno trafimy sieni weekend
pajda Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 psyt po piłeczce wysłalem ci maila żebyś tam podziałał w temacie
stanley Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 psyt po piłeczce wysłalem ci maila żebyś tam podziałał w temacie nic nie mam
MorpheusBE Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 dajcie znać kiedy jakiś spocik, jestem świeżak na forum, a potrzebuje się doinformować w sprawie audio i ewentualnych znajomych znajomych którzy mogą być wykonawcami audio ;P Pozdrawiam.
pajda Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 dajcie znać kiedy jakiś spocik, jestem świeżak na forum, a potrzebuje się doinformować w sprawie audio i ewentualnych znajomych znajomych którzy mogą być wykonawcami audio ;P Pozdrawiam. dziś katowice, piątek gliwice tylko sledź wątek bo nie zawsze ludzie maja czas aby podjechać
Rekomendowane odpowiedzi