tomaszstn Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 Do piątku mam wolne We wtorek wpadnę do Was
akjam Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 łyknąłem te Barumy, Dębice słabo wypadają w testach hamowania , co do innych zapewne macie rację ale tutaj musi wziąć rozsądek górę, autem jeździ moja i zrobiła nim w rok 14kkm z czego ja jebnąłem dwa kursy na Rzeszów i trzy do Wa-wy więc nie ma co szaleć jednak mimo wszystko dziękuję za opinie Turzol dzięki za podpinkę zaraz odpiszę na PW + małe foto ukazujące postępowanie choroby od przodu po sam tył i niszczący cały efekt zderzak tył jak będę sprzedawał to będę musiał napisać - w rzeczywistości wygląda gorzej niż na zdjęciach miszka a ty z tyłu wozisz worki z cementem ?? przód 3 centy w dół aha i jeszcze jedno gdzie ty masz hamulce Ale na spota możesz juz przyjechać
secio84 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Hej ucho patrzyłem na te subwofery do 200 zł można kupić. Nie wiesz czy jest gdzieś o tym wątek.
ucho.77 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Chyba nie ma wal na division tam się dowiesz co i jak Panowie rezacze nie zostal komus wklad lusterka lewego grzanego bym przytulil
pajda Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Panowie rezacze nie zostal komus wklad lusterka lewego grzanego bym przytulil mam
ucho.77 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 Panowie rezacze nie zostal komus wklad lusterka lewego grzanego bym przytulil mam tyle że Ty byś chciał całość opird....,a ja z reszty to co mam zupę gotować dawaj samo szkło i znów będzie okazja
Miszka82 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 świątek piątek czy niedziela a tu zawsze o gorzole
Multis Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 świątek piątek czy niedziela a tu zawsze o gorzole Rzuć pierwszy kamieniem...
Miszka82 Opublikowano 27 Października 2014 Opublikowano 27 Października 2014 ni c**ja w tygodniu nie piję Pany gdzie przeciepnę opony i wyprostuję felgę alu w ST ?
Rekomendowane odpowiedzi