krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 :: to teraz Cie już Królu nie objedzie czas pokaże najpierw go muszę zrobić a potem z nim stanę do rewanżu :good: :good: na pewno będziesz zadowolony a to nie tylko kwestia objechania mnie [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 14:21_________________________________________________kędzior ty się tak martwisz a to dopiero 1 semestr.. ja już z 5 walczę
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Krolu jak bym przeszedł 1 semestr to dalej to już by jakoś poleciało jak to mówią: "najgorsze są pierwsze 3 lata a później na 2 semestrze już jest łatwiej"
diman Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 czes siemano czy ty czasami nie powinienes sie uczyc spadaj stad
krolu Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 Krolu jak bym przeszedł 1 semestr to dalej to już by jakoś poleciało jak to mówią: "najgorsze są pierwsze 3 lata a później na 2 semestrze już jest łatwiej" hehehehe ja nie wiem ale u mnie był luz na początku teraz nas zostało 7 na roku ;( zaczynało ponad 70 osób...
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 u mnie zaczeło 90 osób po 3miesiącach jest nas 50 a po zaliczeniach obstawiam że zostanie 20 hehe i jakoś niewidzę się w tym gronie, ok chemia załatwiona moją przyjaciółeczka mi to zrobi :> więc biorę się do nauki wieczny student hehe nom parę indeksów z różnych uczelni już mam hehe póki co w tej się najdłużej trzymam
Bulczas Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 po pracy. Nie ma ktoś jakiejś myszki na zbyciu bo moja się popsuła :gwizdanie:
Miszka82 Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 :hi:ja mam przerwe :> [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 14:47_________________________________________________nie czytam tych 20 stron, patrzac na ilość postów Stanleya i Kędziora nie trudno się domyślić, że temat browarów i wódy szedł na forum :gwizdanie: śniło mi sie dzis w nocy, że miałem 1.8........................1.8 T ;(
OKO Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 nareszcie koniec pracy :hi:ja mam przerwe :> [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 14:47_________________________________________________nie czytam tych 20 stron, patrzac na ilość postów Stanleya i Kędziora nie trudno się domyślić, że temat browarów i wódy szedł na forum :gwizdanie: śniło mi sie dzis w nocy, że miałem 1.8........................1.8 T ;( nie prawda było kilka konkretnych tematów, my tu rozmawiamy tylko na poważne tematy :polew:[br]Dopisany: 11 Luty 2010, 15:15_________________________________________________1.8 t i brakło ci na paliwo na tankszteli
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 :hi:ja mam przerwe :> [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 14:47_________________________________________________nie czytam tych 20 stron, patrzac na ilość postów Stanleya i Kędziora nie trudno się domyślić, że temat browarów i wódy szedł na forum :gwizdanie: śniło mi sie dzis w nocy, że miałem 1.8........................1.8 T ;( hehe Miszka dalej się w nocy moczysz?
akjam Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 :hi:ja mam przerwe :> [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 14:47_________________________________________________nie czytam tych 20 stron, patrzac na ilość postów Stanleya i Kędziora nie trudno się domyślić, że temat browarów i wódy szedł na forum :gwizdanie: śniło mi sie dzis w nocy, że miałem 1.8........................1.8 T ;( hehe Miszka dalej się w nocy moczysz? Koszmary.... :polew: :polew:
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 nie mam słów, przeginacie z tym spamem kto przegina to przegina :hi:ja mam przerwe :> [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 14:47_________________________________________________nie czytam tych 20 stron, patrzac na ilość postów Stanleya i Kędziora nie trudno się domyślić, że temat browarów i wódy szedł na forum :gwizdanie: śniło mi sie dzis w nocy, że miałem 1.8........................1.8 T ;( hehe Miszka dalej się w nocy moczysz? Koszmary.... :polew: :polew: hehe do tej pory śpi na ceracie [br]Dopisany: 11 Luty 2010, 16:29_________________________________________________haha ja to kur*a jednak mam fart w życiu hehehe kobita się rozchorowała z chemii i niemam zajęć teraz więc niemuszę sie na to uczyć zajęcia przełożone więc zostało mi tylko się nauczyć na tylko jeden przedmiot :> aż sobie piwko chyba strzelę z radochy
Kędzior Opublikowano 11 Lutego 2010 Opublikowano 11 Lutego 2010 No jest okazja! więc mogę się zabrać jutro do gliwic jak by ktoś jechał
Rekomendowane odpowiedzi